Gençlerden Münazara Turnuvasına davet

EĞİTİM 01.12.2016 - 11:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Gençlerden Münazara Turnuvasına davet

Gençlerden Münazara Turnuvasına davet / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile PAÜ Münazara Kulübü işbirliğinde düzenlenecek Denizli 5. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası 2 Aralık’ta başlıyor.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Münazara Kulübü işbirliğinde, bu yıl 5.si düzenlenecek "Denizli 5. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası" 2 Aralık 2016 Cuma günü başlıyor. 2-3 Aralık 2016 tarihlerinde karşılaşmaların gerçekleşeceği Denizli 5. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası’nın kapanış programı ve ödül töreni ise 4 Aralık Pazar günü PAÜ Kongre ve Kültür Merkezinde saat 14.00’te gerçekleştirilecek. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, turnuvanın finaline tüm Denizlilileri davet ederek,  3 gün sürecek beyin fırtınasında dereceye giren takım ve konuşmacıya ödül, tüm katılımcılara ise sertifika verileceğini kaydetti.
Gençlerden Münazara Turnuvasına davet / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile PAÜ Münazara Kulübü işbirliğinde düzenlenecek Denizli 5. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası 2 Aralık’ta başlıyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Münazara Kulübü işbirliğinde, bu yıl 5.si düzenlenecek "Denizli 5. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası" 2 Aralık 2016 Cuma günü başlıyor. 2-3 Aralık 2016 tarihlerinde karşılaşmaların gerçekleşeceği Denizli 5. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası’nın kapanış programı ve ödül töreni ise 4 Aralık Pazar günü PAÜ Kongre ve Kültür Merkezinde saat 14.00’te gerçekleştirilecek. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, turnuvanın finaline tüm Denizlilileri davet ederek,  3 gün sürecek beyin fırtınasında dereceye giren takım ve konuşmacıya ödül, tüm katılımcılara ise sertifika verileceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.