Bakır kabloları çalarken suçüstü yakalandılar

ASAYİŞ 05.12.2016 - 07:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bakır kabloları çalarken suçüstü yakalandılar

Bakır kabloları çalarken suçüstü yakalandılar / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Çivril İlçesi’nde Telekom’a ait bakır kabloları çalmaya çalışan 4 kişi suçüstü yakalandı.   Edinilen bilgiye göre, Çivril Yukarı Mahalle Adamacı yolu üzerinde bulunan Telekom’a ait yaklaşık 100 metre bakır kabloyu at arabasına yüklemeye çalışan E.A. (17), A.Ş. (18), O.A. (14) ve S.A (16) Çivril Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş ekipleri tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Arabaya yükledikleri kablolar ve at arabaları ile birlikte Polis merkezine götürülen 4 zanlı alınan ilk ifadelerinden sonra savcılık talimatı ile yaşları küçük olduğu için ailelerine teslim edildi. Zanlıların 5 Aralık Pazartesi gün mahkemeye çıkacağı belirtilirken çaldıkları kablolar Telekom yetkililerine teslim edildi.   Çalınan kabloların yaklaşık 1.500 lira değerinde olduğu ifade edildi.
Bakır kabloları çalarken suçüstü yakalandılar / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Çivril İlçesi’nde Telekom’a ait bakır kabloları çalmaya çalışan 4 kişi suçüstü yakalandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Çivril Yukarı Mahalle Adamacı yolu üzerinde bulunan Telekom’a ait yaklaşık 100 metre bakır kabloyu at arabasına yüklemeye çalışan E.A. (17), A.Ş. (18), O.A. (14) ve S.A (16) Çivril Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş ekipleri tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Arabaya yükledikleri kablolar ve at arabaları ile birlikte Polis merkezine götürülen 4 zanlı alınan ilk ifadelerinden sonra savcılık talimatı ile yaşları küçük olduğu için ailelerine teslim edildi. Zanlıların 5 Aralık Pazartesi gün mahkemeye çıkacağı belirtilirken çaldıkları kablolar Telekom yetkililerine teslim edildi.

 

Çalınan kabloların yaklaşık 1.500 lira değerinde olduğu ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.