Jandarmadan eğlence mekanlarına operasyon

ASAYİŞ 07.12.2016 - 08:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Jandarmadan eğlence mekanlarına operasyon

denizli haber / denizli 20 haber / Jandarmadan eğlence mekanlarına operasyon

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından eğlence mekanlarına düzenlenen operasyonlarda, 3 adet silah ele geçirildi.   Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada; "Kamu düzeni, emniyet ve asayişin sağlanması amacıyla 02 aralık 2016 tarihinde Pamukkale ilçesi Pamukkale mahallesi ile Honaz ilçesi Kocabaş mahallesinde faaliyet gösteren eğlence mekanlarında, ilçe tarım müdürlüğü, mal müdürlüğü, belediye  başkanlığı, toplum sağlığı müdürlüğü ile  uyuşturucu madde arama köpeği ‘evlat’ ın da katılımı ile arama ve kontrol faaliyeti icra edilmiştir.   Arama ve kontroller neticesinde, özellikle, uyuşturucu madde, kaçak içki ve toplum sağlığı üzerinde olumsuz etki yapabilecek hususlar üzerinde durulmuştur. Arama  ve kontroller neticesinde; 3  adet ruhsatsız tabanca, 24 adet tabanca fişeği, 3  adet tabanca şarjörü ele geçirilmiştir.   Ayrıca iki işletme hakkında; 1774 sayılı kimlik bildirme kanunu (sigortasız işçi çalıştırmak) ile tütün mamüllerinin önlenmesine dair kanundaki kabahatlerden, (7) şahıs hakkında da (kimlik taşımamak)  kabahatler kanunundan işlem yapılmıştır.    Kamu düzeni ve toplum sağlığının korunmasına yönelik uygulamalara kararlılıkla devam edilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 
denizli haber / denizli 20 haber / Jandarmadan eğlence mekanlarına operasyon

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından eğlence mekanlarına düzenlenen operasyonlarda, 3 adet silah ele geçirildi.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada; "Kamu düzeni, emniyet ve asayişin sağlanması amacıyla 02 aralık 2016 tarihinde Pamukkale ilçesi Pamukkale mahallesi ile Honaz ilçesi Kocabaş mahallesinde faaliyet gösteren eğlence mekanlarında, ilçe tarım müdürlüğü, mal müdürlüğü, belediye  başkanlığı, toplum sağlığı müdürlüğü ile  uyuşturucu madde arama köpeği ‘evlat’ ın da katılımı ile arama ve kontrol faaliyeti icra edilmiştir.

 

Arama ve kontroller neticesinde, özellikle, uyuşturucu madde, kaçak içki ve toplum sağlığı üzerinde olumsuz etki yapabilecek hususlar üzerinde durulmuştur. Arama  ve kontroller neticesinde; 3  adet ruhsatsız tabanca, 24 adet tabanca fişeği, 3  adet tabanca şarjörü ele geçirilmiştir.

 

Ayrıca iki işletme hakkında; 1774 sayılı kimlik bildirme kanunu (sigortasız işçi çalıştırmak) ile tütün mamüllerinin önlenmesine dair kanundaki kabahatlerden, (7) şahıs hakkında da (kimlik taşımamak)  kabahatler kanunundan işlem yapılmıştır. 

 

Kamu düzeni ve toplum sağlığının korunmasına yönelik uygulamalara kararlılıkla devam edilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.