Denizlispor'a ilçe belediyelerden destek sözü

SPOR 07.12.2016 - 16:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'a ilçe belediyelerden destek sözü

denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor'a ilçe belediyelerden destek sözü

Denizlispor Yönetim Kurulu, takıma destek turları düzenleyerek ilçeleri ziyaret etmeye devam ediyor.   Başkan Süleyman Urkay, Asbaşkanlar Taner Atilla, Necip İrdem ve Ufuk Eren bugün bir dizi ilçe ziyareti gerçekleştirerek Denizlispor için destek sözü aldı.   Başkan Urkay ve beraberinde bulunan heyet ile birlikte Denizlispor'un durumu hakkında bilgilendirme yaparak ilçe belediyelerinden destek istedi. Ziyarete Çivril İlçe Belediye Başkanı  Gürcan Güven ile başlayan heyet, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’i, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’i ve Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk'ü makamında ziyater ederek destek sözü aldı.   Toplumun her kesimine ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Süleyman Urkay: “Kulübümüz için gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde bizi her zaman iyi niyet ve hoşgörü ile karşıladılar. İlçe Belediye Başkanlarımız Denizlispor için ellerinden  gelen desteği yapmaya hazır olduklarını belirterek ilçelerinde takım adına toplantılar düzenleyerek destekleri artıracaklarını belirttiler. Bizde yönetim kurulumuz adına bizlere destek olacakları sözü veren başkanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor'a ilçe belediyelerden destek sözü

Denizlispor Yönetim Kurulu, takıma destek turları düzenleyerek ilçeleri ziyaret etmeye devam ediyor.

 

Başkan Süleyman Urkay, Asbaşkanlar Taner Atilla, Necip İrdem ve Ufuk Eren bugün bir dizi ilçe ziyareti gerçekleştirerek Denizlispor için destek sözü aldı.

 

Başkan Urkay ve beraberinde bulunan heyet ile birlikte Denizlispor'un durumu hakkında bilgilendirme yaparak ilçe belediyelerinden destek istedi. Ziyarete Çivril İlçe Belediye Başkanı  Gürcan Güven ile başlayan heyet, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’i, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’i ve Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk'ü makamında ziyater ederek destek sözü aldı.

 

Toplumun her kesimine ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Süleyman Urkay: “Kulübümüz için gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde bizi her zaman iyi niyet ve hoşgörü ile karşıladılar. İlçe Belediye Başkanlarımız Denizlispor için ellerinden  gelen desteği yapmaya hazır olduklarını belirterek ilçelerinde takım adına toplantılar düzenleyerek destekleri artıracaklarını belirttiler. Bizde yönetim kurulumuz adına bizlere destek olacakları sözü veren başkanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.