Rıza Akça Konut Sitesi Tapu Teslim Töreni

DENİZLİ 08.12.2016 - 10:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Rıza Akça Konut Sitesi Tapu Teslim Töreni

denizli haber / denizli 20 haber / Rıza Akça Konut Sitesi Tapu Teslim Töreni

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, " İnanabiliyor musunuz? Bir işadamı çalışanları için Koop.kuruyor ve onları 500 TL taksitle (top.40 bin TL) dayalı döşeli ev sahibi yapıyor" şeklindeki açıklamanın ardından herkesin merak ettiği konu, o iş adamı kim sorusuydu. Bu sorunun cevabı yapılan basın bildirisi ile gözleri Menderes Tekstil'e çevirdi.   Menderes Tekstilden yapılan basın bildirisinde; Çalışanlarına son toplu konut projesi kapsamında 240 dairenin tapu teslim töreni düzenleyeceği haberi, bu iş verenin  Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça olduğu düşünülüyor.   Menderes tekstilden yapılan basın bildirisinde, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılacağı tapu teslim töreni düzenlenecek.     İŞTE O BASIN BİLDİRİSİ     Menderes Tekstil sosyal sorumluluk projeleri kapsamında dev bir projeyi daha gerçekleştirdi. Çalışanlar, çocukları ve aileleri için yapılan şenlikler, toplu sünnet törenleri, sürdürülebilirlik eğitimlerinin yanı sıra 2004 yılından beri çalışanlar ev sahibi oluyor.   Son toplu konut projesi kapsamında 240 dairenin tapu teslim töreni 09 Aralık Cuma günü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan katılımlarıyla gerçekleşecek.   Tören hazırlıkları sırasında görüştüğümüz Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, “Biz Koskoca Bir Aileyiz” diye çok güzel bir marşımız var. Biz bu topraklarda büyüdük. Hep birlikte koskoca bir aile olduk. Bizim çalışanlarımız her şeyin en güzeline layık. Birlikte, alın terimizle her geçen gün daha iyi olmaya çalışıyoruz. Biz kendimizle yarışıyoruz. Çalışanlarımızın çoluğuyla, çocuğuyla mutlu olmasını, rahat koşullarda yaşamasını sağlamayı kendimize görev edindik. Tabii ki bizim geleneğimizde böyle şeyler laf olsun diye söylenmez. Söz veririz ve onu gerçekleştiririz. Daha büyük projeler için ekibimiz hazırlıklara başladı bile.” dedi.     TÖREN Rıza Akça Sitesi Tapu Teslim Töreni Tarih: 09.12.2016 Yer: Cumhuriyet Mahallesi Osman Akça Caddesi Sarayköy/Denizli
denizli haber / denizli 20 haber / Rıza Akça Konut Sitesi Tapu Teslim Töreni

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, " İnanabiliyor musunuz? Bir işadamı çalışanları için Koop.kuruyor ve onları 500 TL taksitle (top.40 bin TL) dayalı döşeli ev sahibi yapıyor" şeklindeki açıklamanın ardından herkesin merak ettiği konu, o iş adamı kim sorusuydu. Bu sorunun cevabı yapılan basın bildirisi ile gözleri Menderes Tekstil'e çevirdi.

 

Menderes Tekstilden yapılan basın bildirisinde; Çalışanlarına son toplu konut projesi kapsamında 240 dairenin tapu teslim töreni düzenleyeceği haberi, bu iş verenin  Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça olduğu düşünülüyor.

 

Menderes tekstilden yapılan basın bildirisinde, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılacağı tapu teslim töreni düzenlenecek.

 

 

İŞTE O BASIN BİLDİRİSİ

 

 

Menderes Tekstil sosyal sorumluluk projeleri kapsamında dev bir projeyi daha gerçekleştirdi. Çalışanlar, çocukları ve aileleri için yapılan şenlikler, toplu sünnet törenleri, sürdürülebilirlik eğitimlerinin yanı sıra 2004 yılından beri çalışanlar ev sahibi oluyor.

 

Son toplu konut projesi kapsamında 240 dairenin tapu teslim töreni 09 Aralık Cuma günü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan katılımlarıyla gerçekleşecek.

 

Tören hazırlıkları sırasında görüştüğümüz Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, “Biz Koskoca Bir Aileyiz” diye çok güzel bir marşımız var. Biz bu topraklarda büyüdük. Hep birlikte koskoca bir aile olduk. Bizim çalışanlarımız her şeyin en güzeline layık. Birlikte, alın terimizle her geçen gün daha iyi olmaya çalışıyoruz. Biz kendimizle yarışıyoruz. Çalışanlarımızın çoluğuyla, çocuğuyla mutlu olmasını, rahat koşullarda yaşamasını sağlamayı kendimize görev edindik. Tabii ki bizim geleneğimizde böyle şeyler laf olsun diye söylenmez. Söz veririz ve onu gerçekleştiririz. Daha büyük projeler için ekibimiz hazırlıklara başladı bile.” dedi.  

 

TÖREN

Rıza Akça Sitesi Tapu Teslim Töreni

Tarih: 09.12.2016

Yer: Cumhuriyet Mahallesi Osman Akça Caddesi Sarayköy/Denizli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.