Kurudere Mescidi kandilde hizmete giriyor

DENİZLİ 09.12.2016 - 09:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kurudere Mescidi kandilde hizmete giriyor

denizli haber / denizli 20 haber / Kurudere Mescidi kandilde hizmete giriyor

Denizli Çameli İlçesi'nde bulunan Kurudere Mescidi Mevlit kandilinde yeniden hizmete açılıyor.   Çameli İlçesi İmamlar Mahallesinde uzun yılladır ibadet yeri  olarak kullanılan,Kurudere Mescidi fiziki şartların yetersizliği nedeniyle yıkılarak,  belediye tarafından çok amaçlı sosyal tesis haline getirildi.   Kurudere Mescidi'nin  fiziki şartların elverişsizliği nedeniyle yıkımı yapıldıktan sonra daha modern ve çok amaçlı sosyal tesis olarak yeniden inşa edildi. Ağustos ayında temeli atılan Kurudere Mescidi tamamlanarak Kandillerde ibadethane, mevlid yemeklerinin yapıldığı mutfak ve salon ile çok amaçlı olarak mahalle halkına hizmet verecek.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tamamlanan mescidin, "11 Aralık 2016 Mevlit Kandili günü yani Peygamberimiz Hz.Muhammed (SAV) 'in Doğum günü açılışını yapılarak hizmete gireceğini tüm halkımızı açılışa davet ediyoruz. Mescit 2 kattan oluşan binada, zemin katında mutfak, lavabo-wc ile normal katta mescit ve salon bulunuyor.Malzemesi Belediye ve vatandaş işbirliği ile alındı. Mescit 140 metre kare alan üzerinde kurulmuştur.İlçemize ve İmamlar halkına hayırlı olsun" dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Kurudere Mescidi kandilde hizmete giriyor

Denizli Çameli İlçesi'nde bulunan Kurudere Mescidi Mevlit kandilinde yeniden hizmete açılıyor.

 

Çameli İlçesi İmamlar Mahallesinde uzun yılladır ibadet yeri  olarak kullanılan,Kurudere Mescidi fiziki şartların yetersizliği nedeniyle yıkılarak,  belediye tarafından çok amaçlı sosyal tesis haline getirildi.

 

Kurudere Mescidi'nin  fiziki şartların elverişsizliği nedeniyle yıkımı yapıldıktan sonra daha modern ve çok amaçlı sosyal tesis olarak yeniden inşa edildi. Ağustos ayında temeli atılan Kurudere Mescidi tamamlanarak Kandillerde ibadethane, mevlid yemeklerinin yapıldığı mutfak ve salon ile çok amaçlı olarak mahalle halkına hizmet verecek.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tamamlanan mescidin, "11 Aralık 2016 Mevlit Kandili günü yani Peygamberimiz Hz.Muhammed (SAV) 'in Doğum günü açılışını yapılarak hizmete gireceğini tüm halkımızı açılışa davet ediyoruz. Mescit 2 kattan oluşan binada, zemin katında mutfak, lavabo-wc ile normal katta mescit ve salon bulunuyor.Malzemesi Belediye ve vatandaş işbirliği ile alındı. Mescit 140 metre kare alan üzerinde kurulmuştur.İlçemize ve İmamlar halkına hayırlı olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.