Patrondan çalışanlarına 240 konut

DENİZLİ 09.12.2016 - 14:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Patrondan çalışanlarına 240 konut

denizli haber / denizli 20 haber / Patrondan çalışanlarına 240 konut

Denizli ve İzmir’de faaliyet gösteren bir tekstil firmasının sahibi, 2004’ten bu yana şirket bünyesinde çalışan 240 işçisine ev yaptırdı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de, Denizli’nin Sarayköy ilçesinde düzenlenen törene katılarak ailelere evlerin tapusunu teslim etti.   Denizli ve İzmir’de faaliyet gösteren bir tekstil firmasının sahibi Rıza Akça, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 2004’ten beri şirket bünyesinde çalışan 240 işçisi için ev yaptırdı. İşçilere ayda 500 TL taksitle 40 bin TL'ye verilen dayalı döşeli evler için tapu teslim töreni düzenlendi. Sarayköy’de düzenlenen törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, iş adamları, vatandaşlar ve tapu alacak işçiler katıldı. Önce firmanın Ar-Ge merkezinin açılışını yapan bakanlar daha sonra tapu teslim törenin yapılacağı alanda vatandaşlarla bir araya geldi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, bugüne kadar 380 konut yaptıklarını söyledi.   İşçileri için konut yapımına devam edeceklerini belirten Akça, "Bakanlarımın önünde söz veriyorum. Menderes ayakta durduğu müddetçe, biz bu rakamı 2 bin yapacağız, söz veriyorum. Biz büyük bir aileyiz Allah bizlerin beraberliğini bozmasın. Menderes olarak biz bugün İtalyanların yapamadığı makineleri yapıyoruz. Bu Türkiye’nin gururudur. İçeride bakanlarıma da söz verdim, 240 konuttan sonra en az 300 tane olmak üzere site yapacağız. Konut projelerimizin ilk etabı 2 bin konut" diye konuştu. Daha sonra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Denizli Valisi Ahmet Altıparmak da birer konuşma yaptı.    
denizli haber / denizli 20 haber / Patrondan çalışanlarına 240 konut

Denizli ve İzmir’de faaliyet gösteren bir tekstil firmasının sahibi, 2004’ten bu yana şirket bünyesinde çalışan 240 işçisine ev yaptırdı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de, Denizli’nin Sarayköy ilçesinde düzenlenen törene katılarak ailelere evlerin tapusunu teslim etti.

 


Denizli ve İzmir’de faaliyet gösteren bir tekstil firmasının sahibi Rıza Akça, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 2004’ten beri şirket bünyesinde çalışan 240 işçisi için ev yaptırdı. İşçilere ayda 500 TL taksitle 40 bin TL'ye verilen dayalı döşeli evler için tapu teslim töreni düzenlendi. Sarayköy’de düzenlenen törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, iş adamları, vatandaşlar ve tapu alacak işçiler katıldı.
Önce firmanın Ar-Ge merkezinin açılışını yapan bakanlar daha sonra tapu teslim törenin yapılacağı alanda vatandaşlarla bir araya geldi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, bugüne kadar 380 konut yaptıklarını söyledi.

 


İşçileri için konut yapımına devam edeceklerini belirten Akça, "Bakanlarımın önünde söz veriyorum. Menderes ayakta durduğu müddetçe, biz bu rakamı 2 bin yapacağız, söz veriyorum. Biz büyük bir aileyiz Allah bizlerin beraberliğini bozmasın. Menderes olarak biz bugün İtalyanların yapamadığı makineleri yapıyoruz. Bu Türkiye’nin gururudur. İçeride bakanlarıma da söz verdim, 240 konuttan sonra en az 300 tane olmak üzere site yapacağız. Konut projelerimizin ilk etabı 2 bin konut" diye konuştu.
Daha sonra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Denizli Valisi Ahmet Altıparmak da birer konuşma yaptı.

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.