Zeybekci: "Biz ürettikçe birileri Türkiye’de kriz olsun istiyor"

GÜNDEM 09.12.2016 - 14:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Zeybekci: "Biz ürettikçe birileri Türkiye’de kriz olsun istiyor"

denizli haber / denizli 20 haber / Zeybekci: "Biz ürettikçe birileri Türkiye’de kriz olsun istiyor"

Denizli 'de Menderes Tekstil'in  şirket bünyesinde çalışan 240 işçisine yaptırdığı evlerin tapu töreninde konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Biz ürettikçe birileri Türkiye’de kriz olsun istiyor" dedi.     Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte katıldığı Sarayköy ilçesinde Menderes Tekstil'in işçilerine yaptırdığı konutların, düzenlenen törene katılarak ailelere evlerin tapusunu teslim etti.   "BİZ ÜRETTİKÇE BİRİLERİ TÜRKİYE’DE KRİZ OLSUN İSTİYOR" Türkiye’nin muasır medeniyetler hedefiyle ilerlediğini belirten Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, "Dünya kazan biz kepçe Türkiye’nin ekonomik menfaatleri için dolaşıyoruz Türkiyemiz bir adım daha ileri gitsin diye. Biz elimizde çantayla, omuzlarımızda numunelerimizle sizlerin arasına geldik, ihracat yapmanın ürün satmanın ne olduğunu biliyoruz. Dolar 5 lira, 8 lira olacak diyorlardı. Hayal ediyorlardı, bankalar pazartesi açılmayacak, dünya ekonomisi Türkiye’yi dışlayacak diye hayal ediyorlardı. Ertesi gün onların hayal ettikleri hiçbir şey gerçekleşmedi.   Ama onlar operasyonlarına devam etmeye çalışıyorlar. Hiç kimse bu operasyoncuların felaket tellallarının Türkiye ile ilgili ürettikleri senaryoların gerçekliğine inanmıyor. Biz aynı yerde durduk, aynı şeyi söyledik. Türk bankaları, 28 Avrupa bankalarının 25’inden daha sağlamdır. Cari açığa baktığımız zaman Avrupa’da hemen hemen en iyilerden bir tanesiyiz. O kirli senaryolara rağmen durmak yok yola devam, durmak yok, üretmeye devam. İş üstüne iş koyma zamanı, ihracat yapma zamanı" şeklinde konuştu.  
denizli haber / denizli 20 haber / Zeybekci: "Biz ürettikçe birileri Türkiye’de kriz olsun istiyor"

Denizli 'de Menderes Tekstil'in  şirket bünyesinde çalışan 240 işçisine yaptırdığı evlerin tapu töreninde konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Biz ürettikçe birileri Türkiye’de kriz olsun istiyor" dedi.  

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte katıldığı Sarayköy ilçesinde Menderes Tekstil'in işçilerine yaptırdığı konutların, düzenlenen törene katılarak ailelere evlerin tapusunu teslim etti.

 


"BİZ ÜRETTİKÇE BİRİLERİ TÜRKİYE’DE KRİZ OLSUN İSTİYOR"


Türkiye’nin muasır medeniyetler hedefiyle ilerlediğini belirten Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, "Dünya kazan biz kepçe Türkiye’nin ekonomik menfaatleri için dolaşıyoruz Türkiyemiz bir adım daha ileri gitsin diye. Biz elimizde çantayla, omuzlarımızda numunelerimizle sizlerin arasına geldik, ihracat yapmanın ürün satmanın ne olduğunu biliyoruz. Dolar 5 lira, 8 lira olacak diyorlardı. Hayal ediyorlardı, bankalar pazartesi açılmayacak, dünya ekonomisi Türkiye’yi dışlayacak diye hayal ediyorlardı. Ertesi gün onların hayal ettikleri hiçbir şey gerçekleşmedi.

 

Ama onlar operasyonlarına devam etmeye çalışıyorlar. Hiç kimse bu operasyoncuların felaket tellallarının Türkiye ile ilgili ürettikleri senaryoların gerçekliğine inanmıyor. Biz aynı yerde durduk, aynı şeyi söyledik. Türk bankaları, 28 Avrupa bankalarının 25’inden daha sağlamdır. Cari açığa baktığımız zaman Avrupa’da hemen hemen en iyilerden bir tanesiyiz. O kirli senaryolara rağmen durmak yok yola devam, durmak yok, üretmeye devam. İş üstüne iş koyma zamanı, ihracat yapma zamanı" şeklinde konuştu.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.