Hain saldırı sonrası derhal düğmeye basıldı: 10 kişi yakalandı

GÜNDEM 11.12.2016 - 08:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hain saldırı sonrası derhal düğmeye basıldı: 10 kişi yakalandı

denizli haber / denizli 20 haber / Hain saldırı sonrası derhal düğmeye basıldı: 10 kişi yakalandı

İstanbul’da gerçekleşen alçak terör saldırısı sonrasında Emniyet Güçleri olay ile ilgili olduğunu düşündüğü teröristler için düğmeye bastı. Düzenlenen ilk operasyonlarda 10 kişi gözaltına alındı.   İstanbul’da meydana gelen hain saldırı sonrası emniyet güçleri harekete geçti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu operasyonlara ilişkin şunları kaydetti:   Kamuoyuna bilgi arz etmek isterim; patlayan aracın tespitinden yola çıkılarak, şu anda emniyet güçlerimizle yapılan operasyon çerçevesinde 10 kişi gözaltına alındı. Ve gerek olayın failleri, gerek olayın tespiti, kimler tarafından yapıldığı konusunda arkadaşlarımız tarafından yürütülüyor.   Bu leş sürüsüne diyeceğim o ki tamamen temizleyene kadar ve bitirene kadar sözümüz onlara o dur ki bu mücadelemiz acımasızca devam edecektir. Kimsenin mazeretine bakmayacağımızı, bu akşam hastanelerde ziyaret ettiğimiz, yüz yüze geldiğimiz ve ahitleştiğimiz arkadaşlarımızın hepimize, bütün bakan arkadaşlarımıza, Sayın Başbakan Yardımcımızın başkanlığında, belki lafzen değil ama kalben verdiğimiz sözdür. Bu memleket çok badirelerden geçti, milletimizin sabrıyla, vakarıyla ve asaletiyle bunları da geçireceğimize inanıyoruz. Tekrar başımız sağolsun ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
denizli haber / denizli 20 haber / Hain saldırı sonrası derhal düğmeye basıldı: 10 kişi yakalandı

İstanbul’da gerçekleşen alçak terör saldırısı sonrasında Emniyet Güçleri olay ile ilgili olduğunu düşündüğü teröristler için düğmeye bastı. Düzenlenen ilk operasyonlarda 10 kişi gözaltına alındı.

 

İstanbul’da meydana gelen hain saldırı sonrası emniyet güçleri harekete geçti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu operasyonlara ilişkin şunları kaydetti:

 

Kamuoyuna bilgi arz etmek isterim; patlayan aracın tespitinden yola çıkılarak, şu anda emniyet güçlerimizle yapılan operasyon çerçevesinde 10 kişi gözaltına alındı. Ve gerek olayın failleri, gerek olayın tespiti, kimler tarafından yapıldığı konusunda arkadaşlarımız tarafından yürütülüyor.

 

Bu leş sürüsüne diyeceğim o ki tamamen temizleyene kadar ve bitirene kadar sözümüz onlara o dur ki bu mücadelemiz acımasızca devam edecektir. Kimsenin mazeretine bakmayacağımızı, bu akşam hastanelerde ziyaret ettiğimiz, yüz yüze geldiğimiz ve ahitleştiğimiz arkadaşlarımızın hepimize, bütün bakan arkadaşlarımıza, Sayın Başbakan Yardımcımızın başkanlığında, belki lafzen değil ama kalben verdiğimiz sözdür. Bu memleket çok badirelerden geçti, milletimizin sabrıyla, vakarıyla ve asaletiyle bunları da geçireceğimize inanıyoruz. Tekrar başımız sağolsun ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.