Tepki alınca hesaplarını dondurdu

GÜNDEM 11.12.2016 - 08:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tepki alınca hesaplarını dondurdu

denizli haber / denizli 20 haber / Tepki alınca hesaplarını dondurdu

Beşiktaş'ta 27'si polis 29 kişinin şehit olduğu saldırının ardından sosyal medyadan bir paylaşım yapan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı tepki alınca sosyal medya hesaplarını kapattı.   Şehitlerin ve yaralıların sayısının tam olarak bilinmediği anlarda, teröre çanak tutmamak adına RÜTÜK tarafından yayın yasağı konulmasına sosyal medya hesabından "Nerdeyse patlama olmadan yayın yasağı geldi" şeklinde mesaj atarak hükümeti ve yetkilileri suçlayan mesajı tepki aldı.   Dün akşam İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleştirilen terör saldırısında 27'si polis 29 kişi şehit oldu, 166 kişi de yaralandı. Saldırıya birçok tepki ve lanet mesajı yağarken, bazı isimler de terör üzerinden ilginç ifadeler paylaştı. Bunlardan biride Denizli Milletvekili Melike Basmacı oldu. Yaşanan acı olayın ardından birlik ve beraberlik mesajı verilmesi gereken zamanda suçlayıcı ve siyasi paylaşım nedeniyle kınandı. Mesajına yoğun tepkiler gelen Basmacı, özür dilemek yerine tüm sosyal medya hesaplarını kapatmak zorunda kaldı. İşte o paylaşım;  
denizli haber / denizli 20 haber / Tepki alınca hesaplarını dondurdu

Beşiktaş'ta 27'si polis 29 kişinin şehit olduğu saldırının ardından sosyal medyadan bir paylaşım yapan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı tepki alınca sosyal medya hesaplarını kapattı.

 

Şehitlerin ve yaralıların sayısının tam olarak bilinmediği anlarda, teröre çanak tutmamak adına RÜTÜK tarafından yayın yasağı konulmasına sosyal medya hesabından "Nerdeyse patlama olmadan yayın yasağı geldi" şeklinde mesaj atarak hükümeti ve yetkilileri suçlayan mesajı tepki aldı.

 

Dün akşam İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleştirilen terör saldırısında 27'si polis 29 kişi şehit oldu, 166 kişi de yaralandı. Saldırıya birçok tepki ve lanet mesajı yağarken, bazı isimler de terör üzerinden ilginç ifadeler paylaştı. Bunlardan biride Denizli Milletvekili Melike Basmacı oldu. Yaşanan acı olayın ardından birlik ve beraberlik mesajı verilmesi gereken zamanda suçlayıcı ve siyasi paylaşım nedeniyle kınandı.


Mesajına yoğun tepkiler gelen Basmacı, özür dilemek yerine tüm sosyal medya hesaplarını kapatmak zorunda kaldı.

İşte o paylaşım;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.