Bayrağını al meydana gel

GÜNDEM 12.12.2016 - 11:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bayrağını al meydana gel

denizli haber / denizli 20 haber / Bayrağını al meydana gel

İstanbul Beşiktaş'ta önceki gece  düzenlenen hain terör  saldırısı sonrası,tüm yurtta olduğu gibi Denizli Beşiktaşlar Derneği tarafından bugün saat 19’03’te 'Teröre Lanet' yürüyüşü düzenlenecek.   Denizli Beşiktaşlılar Derneği, Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası yaşanan olayda 36'ı polis 44 kişinin şehit olduğu canlı bomba saldırısı nedeniyle teröre lanet yürüyüşü düzenleyecek.   Beşiktaş'ın kuruluş yıl dönümü olan 1903 tarihini de dikkate alan Denizli Beşiktaşlılar Derneği bugün,saat 19.03’te Çınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda başlayacak olan yürüyüşe; "Çoluk çocuk, kadın, erkek, herkesi davet ettiler. Açıklamada, Ben, sen, o demeden kimseyi kimseden ayırmadan,bu ülke için, korkmadığımızı kafalarına kazımak için elimizde Türk Bayraklarımız karanfillerle yürüyoruz” denilerek tüm Denizli halkını meydanlara davet etti.    
denizli haber / denizli 20 haber / Bayrağını al meydana gel

İstanbul Beşiktaş'ta önceki gece  düzenlenen hain terör  saldırısı sonrası,tüm yurtta olduğu gibi Denizli Beşiktaşlar Derneği tarafından bugün saat 19’03’te 'Teröre Lanet' yürüyüşü düzenlenecek.

 

Denizli Beşiktaşlılar Derneği, Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası yaşanan olayda 36'ı polis 44 kişinin şehit olduğu canlı bomba saldırısı nedeniyle teröre lanet yürüyüşü düzenleyecek.

 

Beşiktaş'ın kuruluş yıl dönümü olan 1903 tarihini de dikkate alan Denizli Beşiktaşlılar Derneği bugün,saat 19.03’te Çınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda başlayacak olan yürüyüşe; "Çoluk çocuk, kadın, erkek, herkesi davet ettiler. Açıklamada, Ben, sen, o demeden kimseyi kimseden ayırmadan,bu ülke için, korkmadığımızı kafalarına kazımak için elimizde Türk Bayraklarımız karanfillerle yürüyoruz” denilerek tüm Denizli halkını meydanlara davet etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.