Sıkıştırılan ekmek aracı kaza yaptı

DENİZLİ 12.12.2016 - 13:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sıkıştırılan ekmek aracı kaza yaptı

denizli haber / denizli 20 haber / Sıkıştırılan ekmek aracı kaza yaptı

Denizli Merkezefendi İlçesinde meydana gelen kazada trafikte sıkıştırılan ekmek araç sürücüsü kontrolünü kaybederek kaza yaptı.   Edinilen bilgiye göre, 20 BK 358 plakalı ekmek kamyoneti seyir halinde ilerlerken yanına yaklaşan bir otomobil tarafından sıkıştırıldığı iddia edildi. Sıkıştıran araca çarpmamak için manevra yapmak isteyen kamyonet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kamyonet kontrolden çıkarak yan yatarak devrildi. Kazaya sebep olan sürücü ise arkasına bakmadan yoluna devam etti.   Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler ve çevredekiler yaptı. Kamyonet sürücüsünün hafif yaralı olduğu anlaşılınca olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri çağırıldı. Kendi imkanı ile kamyonetten çıkan sürücüye, olay yerine gelen sağlık ekipleri ayakta müdahale etti. Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri araçtan bir sızma olup olmadığını inceleyerek,başka kazaların yaşanmaması için güvenlik tedbiri aldı. Kaza maddi hasarla atlatıldı.
denizli haber / denizli 20 haber / Sıkıştırılan ekmek aracı kaza yaptı

Denizli Merkezefendi İlçesinde meydana gelen kazada trafikte sıkıştırılan ekmek araç sürücüsü kontrolünü kaybederek kaza yaptı.

 

Edinilen bilgiye göre, 20 BK 358 plakalı ekmek kamyoneti seyir halinde ilerlerken yanına yaklaşan bir otomobil tarafından sıkıştırıldığı iddia edildi. Sıkıştıran araca çarpmamak için manevra yapmak isteyen kamyonet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kamyonet kontrolden çıkarak yan yatarak devrildi. Kazaya sebep olan sürücü ise arkasına bakmadan yoluna devam etti.

 

Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler ve çevredekiler yaptı. Kamyonet sürücüsünün hafif yaralı olduğu anlaşılınca olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri çağırıldı. Kendi imkanı ile kamyonetten çıkan sürücüye, olay yerine gelen sağlık ekipleri ayakta müdahale etti.

Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri araçtan bir sızma olup olmadığını inceleyerek,başka kazaların yaşanmaması için güvenlik tedbiri aldı. Kaza maddi hasarla atlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.