Yönetim, Tandoğan’a Sahip Çıktı

SPOR 12.12.2016 - 14:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yönetim, Tandoğan’a Sahip Çıktı

denizli haber / denizli 20 haber / Yönetim, Tandoğan’a Sahip Çıktı

Denizlispor Başkan Yardımcısı Mehmet Uz, Ümraniyespor mağlubiyetinden sonra büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi ve teknik direktör Ali Tandoğan’a sahip çıktı.   Yönetim, teknik direktör ve futbolcuların yenilgiden sorumlu tutulacağı en son maçın bu karşılaşma olduğunu ifade eden Mehmet Uz, “Taraftar bir maç üzerinden böyle davranmamalı. Onları da anlıyoruz galibiyet istiyorlar ama… Bu karşılaşmada Ziya’nın olmayışı, Sankoh’un erken sakatlığı, kaleci Zeki’nin sakatlanması mağlubiyete zemin oluşturmuştur. Hocanın müdahale şansı olmamıştır. Bu ligin başından bu yana eleştirilmesi gereken en son maçtır. 84’e kadar takım bu kadar eksi etken arasında olmasına rağmen iyi geldi ancak golü kalemizde gördük. Bu maçı alabilirdik ancak bu yaşanan durumlar kaybetmemize sebep oldu” dedi.   İÇİMİZDEKİ İRLANDALILAR’ TARAFTARA SÖYLENMEMİŞ… Teknik direktör Ali Tandoğan’ın daha önce yapmış olduğu ‘İçimizdeki İrlandalılar’ açıklamasının taraftar ile alakası olmadığına değinen başkan yardımcısı Uz, “Bu sözün taraftarla bile alakası yokken bunu üzerine alması üzücü bir durum. Isınmaya çıkan oyuncularımıza bile protesto etmeleri yakışık almaz. Bunlarla zaten bir yerlere varılması mümkün değil. Herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum” diye konuştu. Bu arada Sankoh’un ayağında ve adalesinde şişme olduğu ancak kaleci Zeki’nin belinden dolayı sıkıntı yaşayacağı öğrenildi. 
denizli haber / denizli 20 haber / Yönetim, Tandoğan’a Sahip Çıktı

Denizlispor Başkan Yardımcısı Mehmet Uz, Ümraniyespor mağlubiyetinden sonra büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi ve teknik direktör Ali Tandoğan’a sahip çıktı.

 

Yönetim, teknik direktör ve futbolcuların yenilgiden sorumlu tutulacağı en son maçın bu karşılaşma olduğunu ifade eden Mehmet Uz, “Taraftar bir maç üzerinden böyle davranmamalı. Onları da anlıyoruz galibiyet istiyorlar ama… Bu karşılaşmada Ziya’nın olmayışı, Sankoh’un erken sakatlığı, kaleci Zeki’nin sakatlanması mağlubiyete zemin oluşturmuştur. Hocanın müdahale şansı olmamıştır. Bu ligin başından bu yana eleştirilmesi gereken en son maçtır. 84’e kadar takım bu kadar eksi etken arasında olmasına rağmen iyi geldi ancak golü kalemizde gördük. Bu maçı alabilirdik ancak bu yaşanan durumlar kaybetmemize sebep oldu” dedi.

 

İÇİMİZDEKİ İRLANDALILAR’ TARAFTARA SÖYLENMEMİŞ…

Teknik direktör Ali Tandoğan’ın daha önce yapmış olduğu ‘İçimizdeki İrlandalılar’ açıklamasının taraftar ile alakası olmadığına değinen başkan yardımcısı Uz, “Bu sözün taraftarla bile alakası yokken bunu üzerine alması üzücü bir durum. Isınmaya çıkan oyuncularımıza bile protesto etmeleri yakışık almaz. Bunlarla zaten bir yerlere varılması mümkün değil. Herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum” diye konuştu. Bu arada Sankoh’un ayağında ve adalesinde şişme olduğu ancak kaleci Zeki’nin belinden dolayı sıkıntı yaşayacağı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.