Dereceler o ilçede - 11'i buldu

YAŞAM 14.12.2016 - 09:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Dereceler o ilçede - 11'i buldu

denizli haber / denizli 20 haber / Dereceler o ilçede - 11'i buldu

Denizli'de   bir süredir etkili olan soğuk hava dalgası şehrin en yüksek ilçesi olan Çameli’de dona dönüştü. Gece  -11 dereceyi gören ilçede sular yine buz tuttu.   Çameli’de salı günü beklenen kar yağışından sonra dün gece havaların soğuması  ve rüzgarında etkisiyle bu gece termometreler yine eksi derecelere kadar düşerken, hava soğukluğunun önümüzdeki haftaya kadar devam edeceği öğrenildi.  Sabah araçlarıyla giden vatandaşları güzel bir sürpriz bekliyordu çoğu araçların soğuktan uzun süre çalıştıramayanlar arabanın motor bölümüne sıcak su dökmekle çalıştırabildiler.Yolda donmuş su birikintileri ve güneş enerjilerinin dondugu görüldü.   Çameli Tarım İlçe Müdürlüğü ise önümüzdeki birkaç gün daha gece ve sabah saatlerinde etkisini gösterecek olan soğuk hava nedeniyle zirai don tehlikesi olduğunu belirtirken, çiftçilerin bu konuda gerekli önlemleri alması istendi.
denizli haber / denizli 20 haber / Dereceler o ilçede - 11'i buldu

Denizli'de   bir süredir etkili olan soğuk hava dalgası şehrin en yüksek ilçesi olan Çameli’de dona dönüştü. Gece  -11 dereceyi gören ilçede sular yine buz tuttu.

 

Çameli’de salı günü beklenen kar yağışından sonra dün gece havaların soğuması  ve rüzgarında etkisiyle bu gece termometreler yine eksi derecelere kadar düşerken, hava soğukluğunun önümüzdeki haftaya kadar devam edeceği öğrenildi.

 Sabah araçlarıyla giden vatandaşları güzel bir sürpriz bekliyordu çoğu araçların soğuktan uzun süre çalıştıramayanlar arabanın motor bölümüne sıcak su dökmekle çalıştırabildiler.Yolda donmuş su birikintileri ve güneş enerjilerinin dondugu görüldü.

 

Çameli Tarım İlçe Müdürlüğü ise önümüzdeki birkaç gün daha gece ve sabah saatlerinde etkisini gösterecek olan soğuk hava nedeniyle zirai don tehlikesi olduğunu belirtirken, çiftçilerin bu konuda gerekli önlemleri alması istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.