AGD’den Pamukkale Üniversitesi’nde Halep Protestosu

DENİZLİ 17.12.2016 - 09:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AGD’den Pamukkale Üniversitesi’nde Halep Protestosu

denizli haber / denizli 20 haber / AGD’den Pamukkale Üniversitesi’nde Halep Protestosu

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi Üniversite Komisyonu Pamukkale Üniversitesi girişi önünde Halep için basın açıklaması düzenledi.   Halep’te gerçekleşenler karşısında sessiz kalmayan üniversiteliler zulmün bir an evvel durdurulması ve İslam Birliğinin kurulması adına gerekli adımların atılması gerektiğini ifade etti.   Gerçekleştirilen basın açıklamasında Halep’te bir insanlık dramının yaşandığı belirtilirken Halep ve mazlumların ABD ve Rusya'nın insafına bırakılmaması gerektiği kaydedildi.
denizli haber / denizli 20 haber / AGD’den Pamukkale Üniversitesi’nde Halep Protestosu

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi Üniversite Komisyonu Pamukkale Üniversitesi girişi önünde Halep için basın açıklaması düzenledi.

 

Halep’te gerçekleşenler karşısında sessiz kalmayan üniversiteliler zulmün bir an evvel durdurulması ve İslam Birliğinin kurulması adına gerekli adımların atılması gerektiğini ifade etti.

 

Gerçekleştirilen basın açıklamasında Halep’te bir insanlık dramının yaşandığı belirtilirken Halep ve mazlumların ABD ve Rusya'nın insafına bırakılmaması gerektiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.