Tarihi yapı küle döndü

DENİZLİ 23.12.2016 - 07:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tarihi yapı küle döndü

denizli haber / denizli 20 haber / Tarihi yapı küle döndü

Denizli Çameli ilçesi'nin tarihinde ayrı bir yeri ve gizemi bulunan, tarihe tanıklık eden bir yapı daha çıkan yangında kül oldu.   Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde çıkış nedeni belli olmayan Akpınar Mahallesi Nara Mevkiinde bulunan Sarıkavaklı merhum Süleyman ÖZ'e ait kullanılmayan "düver ev" çıkış nedeni belli olmayan yangında kül oldu.   Çevredeki vatandaşların ihbarı ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Kirazlıyayla İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle ormana sıçramadan söndürüldü.
denizli haber / denizli 20 haber / Tarihi yapı küle döndü

Denizli Çameli ilçesi'nin tarihinde ayrı bir yeri ve gizemi bulunan, tarihe tanıklık eden bir yapı daha çıkan yangında kül oldu.

 

Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde çıkış nedeni belli olmayan Akpınar Mahallesi Nara Mevkiinde bulunan Sarıkavaklı merhum Süleyman ÖZ'e ait kullanılmayan "düver ev" çıkış nedeni belli olmayan yangında kül oldu.

 

Çevredeki vatandaşların ihbarı ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Kirazlıyayla İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle ormana sıçramadan söndürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.