Çıralı Grup 40. yılını kutladı

DENİZLİ 24.12.2016 - 09:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çıralı Grup 40. yılını kutladı

denizli haber / denizli 20 haber / Çıralı Grup 40. yılını kutladı

Modern inşaat anlayışı ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun prestijli projeler inşa eden ,kaliteli ve lüks konutları ile bulunduğu bölgelere değer katan Çıralı Grup kuruluşunun 40. yılını Anemon Otel'de gerçekleştirdi. Gecede düzenlenen etkinlikte sunucu Vatan Şaşmaz ve  sanatçı İrem Derici güzel şarkılarıyla geceye renk kattı.   Başta Denizli olmak üzere Türkiye'nin farklı bölgelerinde birçok inşaat projesinde imzası bulunan, sektörünün önde gelen isimlerinden Çıralı Grup, bünyesinde Seçer inşaat, Çıralı Harita, Denart Mimarlık ve Ladik Termal gibi şirketleri barındırıyor. Barındırdığı şirketlerde yüzlerce kişiye istihdam sağlıyor.   BİR KONUTTAN DAHA FAZLASI Çıralı Grup Genel Müdürü Serdar Çıralı, "Nasıl bir yaşam istediğimizi düşünerek yola çıktık. Günümüzde insanlar artık sadece başını sokabilecekleri konutlar yerine kendilerine sosyal olanaklar sağlayan yaşam komplekslerinde yaşamak istiyor. Bir konut projesi dendiğinde sosyal yaşamın gerekliliklerini değerlendirdik ve insanlara " Ulaşabilir Lüks" sağlamayı hedefledik. Yeni projemiz 'Çıralı Modern' ile 138 konut inşa edeceğiz. 10 bin 500 metrekare alanda  gerçekleştireceğimiz projemizi 15 ay gibi bir sürede bitirmeyi hedefliyoruz. Ancak bizler müşterilerimize 18 ayda anahtar teslim vaadi ile sunmaktayız. 107, 150, 180 ve 185 metrekare arasında değişen dairelerimiz her bütçeye uygun ve herkesin bu lüks dairelerden alabilecekleri bir proje sunuyoruz. 6 bloktan ve bir park alanından oluşan projede 250 bin ile 500 bin arası değişen fiyatlarla müşteriler ile buluşacak" dedi.   SANATLA İÇ İÇE BİR YAŞAM Çıralı, "Sıradışı mimarisi ve fonksiyonel tasarımıyla dikkat çeken Çıralı Modern'de sanatla iç içe bir yaşam vadediyor. Projede müzik odası, resim atölyesi ile beraber Denizli'de ilk defa uygulanan ekonomik ve çevreci ısı pompası sistemiyle yaz-kış başarı yaşayabileceksiniz. Projede aynı zamanda akıllı ev sitemi 7/24 güvenlik, konsijer hizmet,kapalı otopark, özgün peyzaj uygulamalarıyla ortak yeşil alanlar, Denizli'de ilk defa uygulanacak misafir sutileri,market,kuaför,kuru temizleme,cafe,fitnes salonu, çocuklar için babysitter yer alıyor" dedi.     ÇIRALI MODERN LANSMANINDA ÜNLÜLER GEÇİDİ 40. yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleşen özel lansma adeta ünlüler geçidiydi. Vatan Şaşmaz sunuculuğunda gerçekleşen organizasyonda Devlet Sanfoni Orkestrası sanatçısı arpist Aslıhan Güngör, ressam Vildan Erdoğ, dünyaca ünlü keman virtüözü Canan Anderson ve son dönemin en popüler isimlerinden İrem Derici canlı performanslarıyla konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.      
denizli haber / denizli 20 haber / Çıralı Grup 40. yılını kutladı

Modern inşaat anlayışı ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun prestijli projeler inşa eden ,kaliteli ve lüks konutları ile bulunduğu bölgelere değer katan Çıralı Grup kuruluşunun 40. yılını Anemon Otel'de gerçekleştirdi. Gecede düzenlenen etkinlikte sunucu Vatan Şaşmaz ve  sanatçı İrem Derici güzel şarkılarıyla geceye renk kattı.

 

Başta Denizli olmak üzere Türkiye'nin farklı bölgelerinde birçok inşaat projesinde imzası bulunan, sektörünün önde gelen isimlerinden Çıralı Grup, bünyesinde Seçer inşaat, Çıralı Harita, Denart Mimarlık ve Ladik Termal gibi şirketleri barındırıyor. Barındırdığı şirketlerde yüzlerce kişiye istihdam sağlıyor.

 

BİR KONUTTAN DAHA FAZLASI

Çıralı Grup Genel Müdürü Serdar Çıralı, "Nasıl bir yaşam istediğimizi düşünerek yola çıktık. Günümüzde insanlar artık sadece başını sokabilecekleri konutlar yerine kendilerine sosyal olanaklar sağlayan yaşam komplekslerinde yaşamak istiyor. Bir konut projesi dendiğinde sosyal yaşamın gerekliliklerini değerlendirdik ve insanlara " Ulaşabilir Lüks" sağlamayı hedefledik. Yeni projemiz 'Çıralı Modern' ile 138 konut inşa edeceğiz. 10 bin 500 metrekare alanda  gerçekleştireceğimiz projemizi 15 ay gibi bir sürede bitirmeyi hedefliyoruz. Ancak bizler müşterilerimize 18 ayda anahtar teslim vaadi ile sunmaktayız. 107, 150, 180 ve 185 metrekare arasında değişen dairelerimiz her bütçeye uygun ve herkesin bu lüks dairelerden alabilecekleri bir proje sunuyoruz. 6 bloktan ve bir park alanından oluşan projede 250 bin ile 500 bin arası değişen fiyatlarla müşteriler ile buluşacak" dedi.

 

SANATLA İÇ İÇE BİR YAŞAM

Çıralı, "Sıradışı mimarisi ve fonksiyonel tasarımıyla dikkat çeken Çıralı Modern'de sanatla iç içe bir yaşam vadediyor. Projede müzik odası, resim atölyesi ile beraber Denizli'de ilk defa uygulanan ekonomik ve çevreci ısı pompası sistemiyle yaz-kış başarı yaşayabileceksiniz. Projede aynı zamanda akıllı ev sitemi 7/24 güvenlik, konsijer hizmet,kapalı otopark, özgün peyzaj uygulamalarıyla ortak yeşil alanlar, Denizli'de ilk defa uygulanacak misafir sutileri,market,kuaför,kuru temizleme,cafe,fitnes salonu, çocuklar için babysitter yer alıyor" dedi.

 

 

ÇIRALI MODERN LANSMANINDA ÜNLÜLER GEÇİDİ

40. yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleşen özel lansma adeta ünlüler geçidiydi. Vatan Şaşmaz sunuculuğunda gerçekleşen organizasyonda Devlet Sanfoni Orkestrası sanatçısı arpist Aslıhan Güngör, ressam Vildan Erdoğ, dünyaca ünlü keman virtüözü Canan Anderson ve son dönemin en popüler isimlerinden İrem Derici canlı performanslarıyla konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.