Denizli'de kar etkisini göstermeye başladı

DENİZLİ 28.12.2016 - 16:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de kar etkisini göstermeye başladı

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli'de kar etkisini göstermeye başladı

Denizli'de hava sıcaklığı 0 ile 5 derece arası değişirken beklenen kar yağışı kent merkezine ve ilçelerine yağmaya başladı.   Metoroloji verilerine göre bugün ve Perşembe günü karla karışık yağmur şeklinde yağacak olan kar etkisini göstereceği bekleniyor. Öğleden sonra kent merkezinde başlayan kar Acıpayam, Çal, Çameli, Çivril, Tavas, Serinhisar,Buldan,Güney ve kentin yüksek kesimlerinde etkili olmaya başladı.   Kar yağışının  etkisini sürdüreceği ve Perşembe gününe kadar aralıklarla yağacağı belirtildi. Yetkililer kar yağışı nedeniyle sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarırken olası kazaların ve yanlarında zincir bulundurarak yolda kalmamaları konusunda uyarıda bulundu. Perşembe günü hava -3 ile 4 derece arası değişeceği tahmin ediliyor.  
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli'de kar etkisini göstermeye başladı

Denizli'de hava sıcaklığı 0 ile 5 derece arası değişirken beklenen kar yağışı kent merkezine ve ilçelerine yağmaya başladı.

 

Metoroloji verilerine göre bugün ve Perşembe günü karla karışık yağmur şeklinde yağacak olan kar etkisini göstereceği bekleniyor. Öğleden sonra kent merkezinde başlayan kar Acıpayam, Çal, Çameli, Çivril, Tavas, Serinhisar,Buldan,Güney ve kentin yüksek kesimlerinde etkili olmaya başladı.

 

Kar yağışının  etkisini sürdüreceği ve Perşembe gününe kadar aralıklarla yağacağı belirtildi. Yetkililer kar yağışı nedeniyle sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarırken olası kazaların ve yanlarında zincir bulundurarak yolda kalmamaları konusunda uyarıda bulundu. Perşembe günü hava -3 ile 4 derece arası değişeceği tahmin ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.