Belediyespor’a Denizlispor ile ilgili bir isim verilmeyecek

SPOR 31.12.2016 - 07:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Belediyespor’a Denizlispor ile ilgili bir isim verilmeyecek

Denizlispor yönetiminin görüşmeler neticesinde bünyesine kattığı Büyükşehir Belediyespor'un yeni isim belirlenirken, verilecek yeni isim Denizlispor ile ilgili bir isim verilmeyeceği belirtildi.

Denizli Büyükşehir Belediyespor’u görüşmeler neticesinde bünyesine alan Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ve yönetimi çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyespor'a verilecek yeni isim Denizlispor'la hiç bir şekilde bağdaşmayacak.     Denizlispor Asbaşkanı Necip İrdem, Büyükşehir Belediyespor isminin kesinlikle değişeceğini ancak bu ismin Denizlispor ile hiçbir şekilde bağdaşmayacağını açıkladı. İrdem, “Büyükşehir Belediyespor ismi değişirken kesinlikle Denizlispor’un adı geçmeyecek. Bu Denizli Futbol Kulübü, Denizli A ya da Denizli B gibi isimler de olabilir ama Denizlispor’un ismi geçmeyecek” dedi.   KULÜBÜN RENKLERİ DEĞİŞMEYECEK Kulübün renklerinin aynı kalacağını ifade eden asbaşkan İrdem, böylelikle forma konusunda da tasarruf yapmış olacaklarını kaydetti. Denizlispor yönetiminden uygun görülen ismin başkan olabileceğini belirten İrdem, bu konuyla ilgili görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyespor’un kongresinde başkanlığa Hulusi Işık, Cahit Özdemir ve Mehmet Erçelik gibi isimlerin gelebileceği konuşuluyor. 
Denizlispor yönetiminin görüşmeler neticesinde bünyesine kattığı Büyükşehir Belediyespor'un yeni isim belirlenirken, verilecek yeni isim Denizlispor ile ilgili bir isim verilmeyeceği belirtildi.

Denizli Büyükşehir Belediyespor’u görüşmeler neticesinde bünyesine alan Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ve yönetimi çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyespor'a verilecek yeni isim Denizlispor'la hiç bir şekilde bağdaşmayacak.

 

 

Denizlispor Asbaşkanı Necip İrdem, Büyükşehir Belediyespor isminin kesinlikle değişeceğini ancak bu ismin Denizlispor ile hiçbir şekilde bağdaşmayacağını açıkladı. İrdem, “Büyükşehir Belediyespor ismi değişirken kesinlikle Denizlispor’un adı geçmeyecek. Bu Denizli Futbol Kulübü, Denizli A ya da Denizli B gibi isimler de olabilir ama Denizlispor’un ismi geçmeyecek” dedi.

 

KULÜBÜN RENKLERİ DEĞİŞMEYECEK

Kulübün renklerinin aynı kalacağını ifade eden asbaşkan İrdem, böylelikle forma konusunda da tasarruf yapmış olacaklarını kaydetti. Denizlispor yönetiminden uygun görülen ismin başkan olabileceğini belirten İrdem, bu konuyla ilgili görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyespor’un kongresinde başkanlığa Hulusi Işık, Cahit Özdemir ve Mehmet Erçelik gibi isimlerin gelebileceği konuşuluyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.