Hırsızlar camiyi soydu

DENİZLİ 04.01.2017 - 11:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hırsızlar camiyi soydu

Denizli Acıpayam İlçesi'ndeki bir camiye gece giren 2 kişi, koridorda yer alan demir kutu içinde bulunan yardım paralarını çaldı.

Acıpayam İlçesi'nde sabah namazında fark edilen olay sonrası polis, paraları kimin çaldığını belirleyip yakalamak için çalışma başlattı. Olay, bugün saat 01.30 sıralarında, Merkez Çarşı Camii'nde meydana geldi. Camiye giren 2 kişi, koridordaki yardım paralarının toplandığı kilitli olan demir kutuyu zorlayıp açtı. Kutunun içindeki kağıt paraları alarak madeni paraları bırakan hırsızlar, daha sonra camiden çıkarak kaçtı. Sabah camiye gelen cemaat, hırsızlığı fark edince polisi aradı.     Camiye gelen polis, parmak izi araştırması yaptı. İki kişi oldukları belirlenen hırsızların kimliklerinin belirlenip yakalanması için çalışma başlatıldı.   Kaynak: Acipayamgazetesi
Denizli Acıpayam İlçesi'ndeki bir camiye gece giren 2 kişi, koridorda yer alan demir kutu içinde bulunan yardım paralarını çaldı.

Acıpayam İlçesi'nde sabah namazında fark edilen olay sonrası polis, paraları kimin çaldığını belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.


Olay, bugün saat 01.30 sıralarında, Merkez Çarşı Camii'nde meydana geldi. Camiye giren 2 kişi, koridordaki yardım paralarının toplandığı kilitli olan demir kutuyu zorlayıp açtı. Kutunun içindeki kağıt paraları alarak madeni paraları bırakan hırsızlar, daha sonra camiden çıkarak kaçtı. Sabah camiye gelen cemaat, hırsızlığı fark edince polisi aradı.

 

 

Camiye gelen polis, parmak izi araştırması yaptı. İki kişi oldukları belirlenen hırsızların kimliklerinin belirlenip yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

Kaynak: Acipayamgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.