Pamukkale Belediyesi 8 halı sahayı Milli Eğitime devretti

DENİZLİ 04.01.2017 - 12:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Pamukkale Belediyesi 8 halı sahayı Milli Eğitime devretti

Pamukkale Belediyesinin 8 mahallede yaptırmış olduğu halı sahalar Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredildi. Okulların bahçelerine yaptırılan halı sahalar gündüz öğrencilere verilirken, akşamları da halkın kullanımına açılacak.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin protokol töreninde yaptığı konuşmada, “Eğitim ve spor konusunda önemli çalışmalar yapıyoruz.    Geçen sene okulların bahçesinde yapımı tamamlanan 8 halı sahayı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devrettik.   Pamuk kale Belediyesinden Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 8 halı sahanın devri yapıldı. Pamukkale Belediyesi tarafından 2016 sene içinde yapımı tamamlanan Akhan Şehit Doğan Acar Ortaokulu, Develi Ortaokulu, Irlıganlı Çok Programlı Anadolu Lisesi, Uzun pınar 70. Sene Çok Programlı Lisesi, Bağ başı Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hürriyet Zehra Nihat Moralıoğlu Ortaokulu, Kuş pınar Saadet Erik oğlu İlkokulu ve Mehmetçik Lütfi Ege Ortaokulu bahçelerinde yapılan halı sahaların devri için protokol töreni düzenlendi.    Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu’nun makamında gerçekleşen protokol törenine Pamuk kale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Pamuk kale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan katıldı.     PAMUKKALE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDERİZ   Törende konuşan Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamuk kale Belediyesinin 2016 sene içinde yapımı tamamlanan halı sahaların devrini protokolle sağlayacaklarını söyleyerek,Pamuk kale Belediyesi 8 okulda halı saha yapmıştı.    Bu hem gençler hem de öğrenciler için çok önemli bir hizmet. Gerek Gençlik ve Spor Bakanlığı gerekse Milli Eğitim Bakanlığının isteği gençlerin spora yönlendirilmesi. 331 bin insanımızın yaşadığı ilçemizde bu tür tesisler çok önemli. Bundan dolayı Pamuk kale Belediyesi’ne teşekkür ediyorum.     EĞİTİME NE KADAR YATIRIM YAPILSA AZDIR   Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise spora ve eğitime büyük önem verdiklerini söyleyerek, “Geçen sene Pamukkale Belediyesi olarak halı sahalar yaptık. Bunların 8 tanesi okulların bahçesinde idi. Bu halı sahaları Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devrediyoruz. Bu sahalar gündüzleri ücretsiz bir şekilde öğrencilere verilmiş olacak. Akşamları da o bölgede yaşayan halkımız kullanımına açılacak. Cüzi bir miktarla kiralanacak olan halı sahalardan sağlana gelir Okul Aile Birlikleri’ne katkı olacak. Biz bu tesisler sayesinde hem spora hem de eğitime destek vermiş olduk. Eğitime ne kadar yatırım yapılırsa azdır. Biz de Pamukkale Belediyesi olarak eğitime ve spor yatırım yapmaya devam edeceğiz.    Konuşmalarından sonra konuyla ilgili protokol Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan tarafından imzalandı.     
Pamukkale Belediyesinin 8 mahallede yaptırmış olduğu halı sahalar Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredildi. Okulların bahçelerine yaptırılan halı sahalar gündüz öğrencilere verilirken, akşamları da halkın kullanımına açılacak.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin protokol töreninde yaptığı konuşmada, “Eğitim ve spor konusunda önemli çalışmalar yapıyoruz. 

 

Geçen sene okulların bahçesinde yapımı tamamlanan 8 halı sahayı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devrettik.

 

Pamuk kale Belediyesinden Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 8 halı sahanın devri yapıldı. Pamukkale Belediyesi tarafından 2016 sene içinde yapımı tamamlanan Akhan Şehit Doğan Acar Ortaokulu, Develi Ortaokulu, Irlıganlı Çok Programlı Anadolu Lisesi, Uzun pınar 70. Sene Çok Programlı Lisesi, Bağ başı Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hürriyet Zehra Nihat Moralıoğlu Ortaokulu, Kuş pınar Saadet Erik oğlu İlkokulu ve Mehmetçik Lütfi Ege Ortaokulu bahçelerinde yapılan halı sahaların devri için protokol töreni düzenlendi. 

 

Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu’nun makamında gerçekleşen protokol törenine Pamuk kale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Pamuk kale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan katıldı.

 

 

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDERİZ

 

Törende konuşan Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamuk kale Belediyesinin 2016 sene içinde yapımı tamamlanan halı sahaların devrini protokolle sağlayacaklarını söyleyerek,Pamuk kale Belediyesi 8 okulda halı saha yapmıştı. 

 

Bu hem gençler hem de öğrenciler için çok önemli bir hizmet. Gerek Gençlik ve Spor Bakanlığı gerekse Milli Eğitim Bakanlığının isteği gençlerin spora yönlendirilmesi. 331 bin insanımızın yaşadığı ilçemizde bu tür tesisler çok önemli. Bundan dolayı Pamuk kale Belediyesi’ne teşekkür ediyorum.

 

 

EĞİTİME NE KADAR YATIRIM YAPILSA AZDIR

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise spora ve eğitime büyük önem verdiklerini söyleyerek, “Geçen sene Pamukkale Belediyesi olarak halı sahalar yaptık. Bunların 8 tanesi okulların bahçesinde idi. Bu halı sahaları Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devrediyoruz. Bu sahalar gündüzleri ücretsiz bir şekilde öğrencilere verilmiş olacak. Akşamları da o bölgede yaşayan halkımız kullanımına açılacak. Cüzi bir miktarla kiralanacak olan halı sahalardan sağlana gelir Okul Aile Birlikleri’ne katkı olacak. Biz bu tesisler sayesinde hem spora hem de eğitime destek vermiş olduk. Eğitime ne kadar yatırım yapılırsa azdır. Biz de Pamukkale Belediyesi olarak eğitime ve spor yatırım yapmaya devam edeceğiz. 

 

Konuşmalarından sonra konuyla ilgili protokol Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan tarafından imzalandı. 

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.