ÇAMYEG Derneği halka açık logo yarışması düzenliyor

DENİZLİ 05.01.2017 - 11:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

ÇAMYEG Derneği halka açık logo yarışması düzenliyor

Denizli Çameli İlçesi'nde ÇAMYEG derneği tarafından logo tasarım yarışması düzenleniyor. 16 Ocak 2017 tarihine kadar sürecek yarışmada, birinciliği kazanan tasarım sahibine çeyrek altın hediye edilecek.

Denizli Çameli İlçesi'nde ÇAMYEG derneği tarafından,16 Ocak'a kadar sürecek yarışmada, birinciliğe layık görülen logo sahibine çeyrek altın hediye edilecek. Her yaş ve meslek gurubuna açık olan yarışma, 16 Ocak 2017 Pazartesi günü 17:00 mesai bitimine kadar devam edecek.Ürünler,Çameli Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne teslim edilecek.Birinciliğe layık görülen yarışmacıya çeyrek altın sahibine ödül verilecek.   Yapılan logo tasarım yarışmasında amaç, ÇAMYEĞ Derneği olarak yansıtan, Çameli İlçesiyle özdeşleşecek,Çameli'nin tarihsel, sosyolojik, fiziksel ,tarımsal,turizm yapısıyla ilişki kuracak, evrensel değerlerle üretilmiş, işlevsel nitelikte ve akılda kalıcı görsellikte yeni bir logo ve slogan tasarlanmasıdır.   HALKIN KATILIMINI İSTİYORUZ   ÇAMYEĞ Derneği her konuda olduğu gibi dernek logosu konusunda da halkın katılımını istediklerini söyledi. Eserlerin Çameli Belediye Başkanlığına sahşen getirmeleri yada 0 (258) 571 50 02 telefonla randevu almaları veya destekhizmetleri@cameli.bel.tr adresine 16 Ocak 2017 Günü Mesai bitimine kadar getirmeleri ve yollamaları rica olunur. " dedi.
Denizli Çameli İlçesi'nde ÇAMYEG derneği tarafından logo tasarım yarışması düzenleniyor. 16 Ocak 2017 tarihine kadar sürecek yarışmada, birinciliği kazanan tasarım sahibine çeyrek altın hediye edilecek.

Denizli Çameli İlçesi'nde ÇAMYEG derneği tarafından,16 Ocak'a kadar sürecek yarışmada, birinciliğe layık görülen logo sahibine çeyrek altın hediye edilecek. Her yaş ve meslek gurubuna açık olan yarışma, 16 Ocak 2017 Pazartesi günü 17:00 mesai bitimine kadar devam edecek.Ürünler,Çameli Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne teslim edilecek.Birinciliğe layık görülen yarışmacıya çeyrek altın sahibine ödül verilecek.

 

Yapılan logo tasarım yarışmasında amaç, ÇAMYEĞ Derneği olarak yansıtan, Çameli İlçesiyle özdeşleşecek,Çameli'nin tarihsel, sosyolojik, fiziksel ,tarımsal,turizm yapısıyla ilişki kuracak, evrensel değerlerle üretilmiş, işlevsel nitelikte ve akılda kalıcı görsellikte yeni bir logo ve slogan tasarlanmasıdır.

 

HALKIN KATILIMINI İSTİYORUZ

 

ÇAMYEĞ Derneği her konuda olduğu gibi dernek logosu konusunda da halkın katılımını istediklerini söyledi. Eserlerin Çameli Belediye Başkanlığına sahşen getirmeleri yada 0 (258) 571 50 02 telefonla randevu almaları veya destekhizmetleri@cameli.bel.tr adresine 16 Ocak 2017 Günü Mesai bitimine kadar getirmeleri ve yollamaları rica olunur. " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.