Hamza Öztürk;" Gazetecilerimiz Güçlünün Değil Hakkın Ve Haklının Sesi Olmalıdır"

GÜNDEM 10.01.2017 - 09:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hamza Öztürk;" Gazetecilerimiz Güçlünün Değil Hakkın Ve Haklının Sesi Olmalıdır"

denizli haber / denizli 20 haber / Hamza Öztürk;" Gazetecilerimiz Güçlünün Değil Hakkın Ve Haklının Sesi Olmalıdır"

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, “Bugün ülkemizde her türlü fikir özgürce tartışılmakta ve basınımız herkesin düşüncesinin kamuoyuna aktarılması konusunda önemli görev yapmaktadır.   Gazetecilik mesleği büyük fedakarlık isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Yeri geldiğinde canını bile feda edebilen basın çalışanlarımız, zor şartlar altında haber akışını sağlayarak toplumun bilgi ile aydınlanmasını sağlamaktadır. Basınımız görevini yaparken kişi haklarına saygıyı ihmal etmemelidir. Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın ve basın çalışanlarımız için yol gösterici değerler olmalıdır. Yine Gazetecilerimiz güçlünün değil hakkın ve haklının sesi olmalıdır. Bu düşüncelerle tüm Gazetecilerimizin ve Denizli’mizdeki yerel basın çalışanlarının Gazeteciler gününü tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyorum” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Hamza Öztürk;" Gazetecilerimiz Güçlünün Değil Hakkın Ve Haklının Sesi Olmalıdır"

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, “Bugün ülkemizde her türlü fikir özgürce tartışılmakta ve basınımız herkesin düşüncesinin kamuoyuna aktarılması konusunda önemli görev yapmaktadır.

 

Gazetecilik mesleği büyük fedakarlık isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Yeri geldiğinde canını bile feda edebilen basın çalışanlarımız, zor şartlar altında haber akışını sağlayarak toplumun bilgi ile aydınlanmasını sağlamaktadır. Basınımız görevini yaparken kişi haklarına saygıyı ihmal etmemelidir. Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın ve basın çalışanlarımız için yol gösterici değerler olmalıdır. Yine Gazetecilerimiz güçlünün değil hakkın ve haklının sesi olmalıdır. Bu düşüncelerle tüm Gazetecilerimizin ve Denizli’mizdeki yerel basın çalışanlarının Gazeteciler gününü tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.