Karahisar Stadı Nikferspor’a Uğurlu Geldi

SPOR 16.01.2017 - 14:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Karahisar Stadı Nikferspor’a Uğurlu Geldi

Denizli 1. Amatör C Grubu temsilcilerinden Nikferspor ve Sarayköy Menderesspor, Karahisar stadyumunda karşılaştılar.

Yağan yağmurun etkisiyle zemin çok ağır olduğu karşılaşmada, Aydın Uyar ve Sergen Çakır’ın golleriyle Nikferspor karşılaşmayı 2-0 kazandı. Karşılaşmayı Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Meclis Üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi. Futbol tesisin ilk karşılaşması olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Nikfer Stadyum zemini yoğun kar yağışından dolayı karla kaplı olması sebebiyle bugünkü maç federasyonumuzun isteğiyle Karahisar Stadyumunda oynanıyor. Bu maç ayrıca stadımızın açılış maçı niteliğindedir. Spor Toto ve Belediyemizin katkılarıyla stadımız 2.nci lig takımlarının bile maç oynayabileceği standartlara uygun olarak inşa yapıldı. 700 şahıslı seyirci kapasitesiyle çok iyi bir zemine sahip olan stad, bundan sonra gerekli olan tüm maçların oynanması için elverişlidir. Kardeşliğin, huzurun, güzelliğin, dayanışmanın ön planda olduğu güzel bir maç izliyoruz. Stadyumumuzun çevre düzenlemesi anlamında ufak tefek eksiklikleri en kısa zamanda tamamlamak suretiyle giderilecek. Stadımızın Türk futboluna, Denizli Futboluna ve Tavas Futboluna güzellikler getirmesini temenni ediyorum. Stadın yapılmasında Başta Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci olmak üzere milletvekillerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum Takımlarımıza başarılar diliyorum.
Denizli 1. Amatör C Grubu temsilcilerinden Nikferspor ve Sarayköy Menderesspor, Karahisar stadyumunda karşılaştılar.

Yağan yağmurun etkisiyle zemin çok ağır olduğu karşılaşmada, Aydın Uyar ve Sergen Çakır’ın golleriyle Nikferspor karşılaşmayı 2-0 kazandı.


Karşılaşmayı Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Meclis Üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi.


Futbol tesisin ilk karşılaşması olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Nikfer Stadyum zemini yoğun kar yağışından dolayı karla kaplı olması sebebiyle bugünkü maç federasyonumuzun isteğiyle Karahisar Stadyumunda oynanıyor. Bu maç ayrıca stadımızın açılış maçı niteliğindedir.


Spor Toto ve Belediyemizin katkılarıyla stadımız 2.nci lig takımlarının bile maç oynayabileceği standartlara uygun olarak inşa yapıldı. 700 şahıslı seyirci kapasitesiyle çok iyi bir zemine sahip olan stad, bundan sonra gerekli olan tüm maçların oynanması için elverişlidir.


Kardeşliğin, huzurun, güzelliğin, dayanışmanın ön planda olduğu güzel bir maç izliyoruz. Stadyumumuzun çevre düzenlemesi anlamında ufak tefek eksiklikleri en kısa zamanda tamamlamak suretiyle giderilecek.


Stadımızın Türk futboluna, Denizli Futboluna ve Tavas Futboluna güzellikler getirmesini temenni ediyorum. Stadın yapılmasında Başta Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci olmak üzere milletvekillerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum Takımlarımıza başarılar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.