Polisiz Savcıyız Dediler Gerçek Polislerden Kaçamadılar

DENİZLİ 20.01.2017 - 16:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Polisiz Savcıyız Dediler Gerçek Polislerden Kaçamadılar

İlimizde Kendilerini Polis Ve Savcı Olarak Tanıtan Dolandırıcılar, suçüstü yakalandı.

09.01.2017 – 17.01.2017  tarihlerinde  müştekileri  telefon ile arayarak kendilerini Polis ve Savcı olarak tanıtan şüpheliler Vatandaşlara kimlik bilgilerinin çeşitli terör örgütleri tarafından kullanıldığını, şüpheli şahısları yakalamak için bankadaki paralarını yada evlerinde bulunan ziynet eşyalarını vatandaşı telefonda sürekli konuşturmak  ve yönlendirmek sureti ile belirttikleri yere poşet içerisinde ziynet eşyalarını, paralarını bıraktırarak yada kendisini polis olarak tanıtan şahsa elden teslim ettirmek sureti ile dolandırılması olayı ile ilgili  müştekileri korkutarak bankaya yönlendirdikleri, görevlilerimizin müşteki ile irtibata geçerek şüphelilerin yakalanması için yardımcı olacağını belirtmesi üzerine görevlilerimizce yapılan çalışmalarda, toplamda 8 şüpheli yakalanarak 4 şüpheli adli mercilerce tutuklanmıştır.   Şüphelilerin karışmış oldukları toplam 11 olay aydınlatılmıştır. Ayrıca şüphelilerden elde edilen çeşitli ziynet eşyaları, 13.160 Euro ve 2.885 TL para ile çeşitli ziynet eşyaları müştekilere teslim edilmiştir.    Polis Ve Savcı Sizleri Telefon İle Arayarak Para Ve Ziynet Eşyası İstemez. Kendilerini Polis Ve Savcı Olarak Tanıtan Şahıslara Kesinlikle İtibar Etmeyiniz. Böyle Bir Durumla Karşılaştığınızda 112’yi arayınız.    Güvenli Çevre, Huzurlu Toplum için aralıksız olarak operasyonlar devam etmiş olacak.   Denizli Emniyet Müdürlüğü
İlimizde Kendilerini Polis Ve Savcı Olarak Tanıtan Dolandırıcılar, suçüstü yakalandı.

09.01.2017 – 17.01.2017  tarihlerinde  müştekileri  telefon ile arayarak kendilerini Polis ve Savcı olarak tanıtan şüpheliler Vatandaşlara kimlik bilgilerinin çeşitli terör örgütleri tarafından kullanıldığını, şüpheli şahısları yakalamak için bankadaki paralarını yada evlerinde bulunan ziynet eşyalarını vatandaşı telefonda sürekli konuşturmak  ve yönlendirmek sureti ile belirttikleri yere poşet içerisinde ziynet eşyalarını, paralarını bıraktırarak yada kendisini polis olarak tanıtan şahsa elden teslim ettirmek sureti ile dolandırılması olayı ile ilgili  müştekileri korkutarak bankaya yönlendirdikleri, görevlilerimizin müşteki ile irtibata geçerek şüphelilerin yakalanması için yardımcı olacağını belirtmesi üzerine görevlilerimizce yapılan çalışmalarda, toplamda 8 şüpheli yakalanarak 4 şüpheli adli mercilerce tutuklanmıştır.

 

Şüphelilerin karışmış oldukları toplam 11 olay aydınlatılmıştır. Ayrıca şüphelilerden elde edilen çeşitli ziynet eşyaları, 13.160 Euro ve 2.885 TL para ile çeşitli ziynet eşyaları müştekilere teslim edilmiştir. 

 

Polis Ve Savcı Sizleri Telefon İle Arayarak Para Ve Ziynet Eşyası İstemez. Kendilerini Polis Ve Savcı Olarak Tanıtan Şahıslara Kesinlikle İtibar Etmeyiniz. Böyle Bir Durumla Karşılaştığınızda 112’yi arayınız. 

 

Güvenli Çevre, Huzurlu Toplum için aralıksız olarak operasyonlar devam etmiş olacak.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.