O ilçeye kar yağışı başladı

DENİZLİ 24.01.2017 - 08:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

O ilçeye kar yağışı başladı

Denizli Çameli İlçesi'ne bu sabah itibari ile kar yağışı başladı. Hava sıcaklığının -3 derece olduğu ilçede kar yağışının şiddetini artırdığı belirtildi.

Denizli'de kent merkezinde hava sıcaklığı 5 ile 11 derece gözlenirken, meteoroloji verilerine göre bugün, Çarşamba ve Perşembe günü yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Kent merkezinde yağmur olacağı tahmin edilirken Çameli İlçesinde kar yağışı başladı.     Denizli'nin kış aylarıdna en çok kar yağışının gözlendiği Çameli ilçesine bu sabah 09.00 itibari ile kar yağışının başladığı belirtildi. Önceki günlerde yağan karın daha kalkmadığı Çameli'de bu sabah itibari ile kar yağışı yeniden başladı. Hava sıcaklığının -3 derece olduğu ilçede yağan karın devam edeceği tahmin ediliyor.  
Denizli Çameli İlçesi'ne bu sabah itibari ile kar yağışı başladı. Hava sıcaklığının -3 derece olduğu ilçede kar yağışının şiddetini artırdığı belirtildi.

Denizli'de kent merkezinde hava sıcaklığı 5 ile 11 derece gözlenirken, meteoroloji verilerine göre bugün, Çarşamba ve Perşembe günü yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Kent merkezinde yağmur olacağı tahmin edilirken Çameli İlçesinde kar yağışı başladı.

 

 

Denizli'nin kış aylarıdna en çok kar yağışının gözlendiği Çameli ilçesine bu sabah 09.00 itibari ile kar yağışının başladığı belirtildi. Önceki günlerde yağan karın daha kalkmadığı Çameli'de bu sabah itibari ile kar yağışı yeniden başladı. Hava sıcaklığının -3 derece olduğu ilçede yağan karın devam edeceği tahmin ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.