Vali Altıparmak, Er-Bakır’ı Ziyaret Etti

DENİZLİ 25.01.2017 - 10:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Altıparmak, Er-Bakır’ı Ziyaret Etti

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, İlimizin öncü bakır kablo üretim firması olan Er-Bakır’ı ziyaret yaparak fabrika üretim merkezinde incelemelerde bulundu.

Er-Bakır ziyaretinde ilk olarak fabrikanın konferans salonunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.  Toplantıda; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, DSO Başkanı ve Er-Bakır Yönetim Kurulu Üyesi Müjdat Keçeci, Er-Bakır Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Erikoğlu, Er-Bakır Yönetim Kurulu üyeleri ve yöneticileri hazır bulundu.  Bilgilendirme toplantısından sonra fabrikayı gezen Vali Dr. Ahmet Altıparmak, burada yetkililerden bilgiler aldı. Fabrikanın tüm üretim ünitelerini gezen Vali Altıparmak, üretimi yapılan kabloları yerinde görerek uzman personelden teknik bilgi aldı. 
Vali Dr. Ahmet Altıparmak, İlimizin öncü bakır kablo üretim firması olan Er-Bakır’ı ziyaret yaparak fabrika üretim merkezinde incelemelerde bulundu.

Er-Bakır ziyaretinde ilk olarak fabrikanın konferans salonunda bilgilendirme toplantısı yapıldı. 


Toplantıda; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, DSO Başkanı ve Er-Bakır Yönetim Kurulu Üyesi Müjdat Keçeci, Er-Bakır Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Erikoğlu, Er-Bakır Yönetim Kurulu üyeleri ve yöneticileri hazır bulundu. 


Bilgilendirme toplantısından sonra fabrikayı gezen Vali Dr. Ahmet Altıparmak, burada yetkililerden bilgiler aldı. Fabrikanın tüm üretim ünitelerini gezen Vali Altıparmak, üretimi yapılan kabloları yerinde görerek uzman personelden teknik bilgi aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.