Çameli Karlar Altında

DENİZLİ 25.01.2017 - 12:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Karlar Altında

Bu Kış Çameli'ye Uğramadınız mı Şimdi uğramanın Tam Zamanı.

Çameli doğal yaşamın varlığını, dört mevsim tadıyla bizlere yaşatan yanı başımızdaki güzellik kapımızdır. Kışı Bir Başka Güzel. Çameli İlçesi İlçe Merkezinde yer alan ve yürüme mesafesinde harika bir mesire alanı bulunuyor Paşa Deresi Parkı’nda yapılan çalışmada, parka oturma ve yürüme alanları, piknik alanları, çocuk oyun alanı, fitnes alanı, su deposu, aydınlatma ve sulama sistemi ve peyzaj düzenlemesi yapılarak İlçeye gelen yerli ve yabancı misafirleri ağırlarken Yazın Tüm renkleri birarada göreceğiniz kışın ise bembeyaz karlar altında Paşa Deresi tüm sıcakkanlılığınla sizi bekliyor. İlkbahar aylarında; yaylalarda ve mesire yerlerinde piknik yapılabilir. ATV kullanabilir, hafta sonları toplu sabah yürüyüşlerine ya da traking aktivitelerine katılabilirsiniz.   Türlü kır çiçeklerinin açtığı Bahar Mevsiminde alabalık yemenin keyfini de çıkarabilirsiniz. Yazın gelmesiyle birlikte Çameli'de ; yayla şenlikleri, güreş, Yamaç Paraüşütü Festivaline eşlik edebilirsiniz. İster yaz isterseniz sobahar veya kış Çameli sizi bekliyor Çameli'yi rahat bir tepeden göreceğiniz tepelerde çocuklarla birlikte kardan adam yapabilir veya aşağıda uzayıp giden manzaranın fotoğrafını çekebilirsiniz.   Eğer yanınızda çay semaveriniz var ise ilçenin beyaz kar altında manzarasını izlerken sıcak çayınızı yudumlamak isterseniz tam size göre bir mevsim var. Okulların tatil olması ile Çameli'de Çocuklar Kardan adam yapmanın keyfine varırken Kar denince akla gelen sucuk ekmek geleneği bu senede es geçilmez tabii.   kar içinde mangal yaparak renkli görüntüler oluşturabilir kar manzaranın keyfini çıkartabilirsiniz Mangala attığınız et ve sucuğun kokusu ise çevredekilerin iştahını kabartabilirsiniz.
Bu Kış Çameli'ye Uğramadınız mı Şimdi uğramanın Tam Zamanı.

Çameli doğal yaşamın varlığını, dört mevsim tadıyla bizlere yaşatan yanı başımızdaki güzellik kapımızdır.


Kışı Bir Başka Güzel.


Çameli İlçesi İlçe Merkezinde yer alan ve yürüme mesafesinde harika bir mesire alanı bulunuyor Paşa Deresi Parkı’nda yapılan çalışmada, parka oturma ve yürüme alanları, piknik alanları, çocuk oyun alanı, fitnes alanı, su deposu, aydınlatma ve sulama sistemi ve peyzaj düzenlemesi yapılarak İlçeye gelen yerli ve yabancı misafirleri ağırlarken Yazın Tüm renkleri birarada göreceğiniz kışın ise bembeyaz karlar altında Paşa Deresi tüm sıcakkanlılığınla sizi bekliyor.


İlkbahar aylarında; yaylalarda ve mesire yerlerinde piknik yapılabilir. ATV kullanabilir, hafta sonları toplu sabah yürüyüşlerine ya da traking aktivitelerine katılabilirsiniz.

 

Türlü kır çiçeklerinin açtığı Bahar Mevsiminde alabalık yemenin keyfini de çıkarabilirsiniz. Yazın gelmesiyle birlikte Çameli'de ; yayla şenlikleri, güreş, Yamaç Paraüşütü Festivaline eşlik edebilirsiniz.


İster yaz isterseniz sobahar veya kış Çameli sizi bekliyor Çameli'yi rahat bir tepeden göreceğiniz tepelerde çocuklarla birlikte kardan adam yapabilir veya aşağıda uzayıp giden manzaranın fotoğrafını çekebilirsiniz.

 

Eğer yanınızda çay semaveriniz var ise ilçenin beyaz kar altında manzarasını izlerken sıcak çayınızı yudumlamak isterseniz tam size göre bir mevsim var.


Okulların tatil olması ile Çameli'de Çocuklar Kardan adam yapmanın keyfine varırken Kar denince akla gelen sucuk ekmek geleneği bu senede es geçilmez tabii.

 

kar içinde mangal yaparak renkli görüntüler oluşturabilir kar manzaranın keyfini çıkartabilirsiniz Mangala attığınız et ve sucuğun kokusu ise çevredekilerin iştahını kabartabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.