Denizli - Ankara Yolu'nda trafik kazası

DENİZLİ 28.01.2017 - 11:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli - Ankara Yolu'nda trafik kazası

Denizli - Ankara yolunda meydana gelen trafik kazasında otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

Denizli Pamukkale İlçesi'nde bu sabah meydana gelen trafik kazasında otobüs ile otomobil çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan iki kişi yaralandı.   Kaza, bu sabah 06.00 sularında Denizli- Ankara yolu 5'inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,meydana gelen kazada 20  V 4207 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen yolcu otobüsü ile  çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yol kenarında bulunan elektrik direği ve ağaca çarparak durdu. Çarpmanın etkisi ile hurdaya dönen otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Otomobil içerisinde sıkışan 2 yaralıyı olay yerine gelen itfaiye ekipleri kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.     Kazada yaralanan 2 kişiye olay yerinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri daha sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  
Denizli - Ankara yolunda meydana gelen trafik kazasında otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

Denizli Pamukkale İlçesi'nde bu sabah meydana gelen trafik kazasında otobüs ile otomobil çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan iki kişi yaralandı.
 

Kaza, bu sabah 06.00 sularında Denizli- Ankara yolu 5'inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,meydana gelen kazada 20  V 4207 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen yolcu otobüsü ile  çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yol kenarında bulunan elektrik direği ve ağaca çarparak durdu. Çarpmanın etkisi ile hurdaya dönen otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Otomobil içerisinde sıkışan 2 yaralıyı olay yerine gelen itfaiye ekipleri kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

 

 

Kazada yaralanan 2 kişiye olay yerinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri daha sonra ambulansla hastaneye kaldırdı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.