Polisten Uyuşturucu Operasyonu

DENİZLİ 01.02.2017 - 09:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Polisten Uyuşturucu Operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri ilimiz genelinde uyuşturucu ticareti yapan ve nakil eden şahısların tespiti yakalanmasına yönelik olarak çalışma yapıldı.

Yapılan çalışmalar neticesinde İstanbul ilinden ilimize uyuşturucu madde getirileceği yönünde bilgilere ulaşılması üzerine, bahse konu araç ve şüphelilerin tespiti amacıyla alınan bilgilere uyan ve durumundan şüphelenilen bir araç tespit edildi.    Bahse konu aracın il sınırları içerisine girdiği görüldü. Yapılan takip sonrasında araç Çardak Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde durduruldu.    Bahse konu araç içerisinde yapılan aramada yaklaşık 167 gram eroin maddesi bulunarak el konuldu.   Uyuşturucu Madde Ticareti yaptıkları tespit edilen 3 şahıs çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.       Ayrıca uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisi alınan ikamet ve ikamete girip çıkan şahıslar takibe alındı. İkametten çıkan üç şahsın ikametinin içerisinden uyuşturucu madde aldığı görüldü.    Bunun üzerine ani baskınlarla şahıslar gözaltına alındı. Söz konusu ikamette yapılan aramada ve  şahısların üzerinden çıkan 7 fişek halinde yaklaşık 7 gram esrar maddesi ve 2 adet kırmızı reçeteye tabi Suboxone hap  bulunarak el konuldu.   Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığı tespit edilen 1 şüpheli şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.   DENİZLİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri ilimiz genelinde uyuşturucu ticareti yapan ve nakil eden şahısların tespiti yakalanmasına yönelik olarak çalışma yapıldı.

Yapılan çalışmalar neticesinde İstanbul ilinden ilimize uyuşturucu madde getirileceği yönünde bilgilere ulaşılması üzerine, bahse konu araç ve şüphelilerin tespiti amacıyla alınan bilgilere uyan ve durumundan şüphelenilen bir araç tespit edildi. 

 

Bahse konu aracın il sınırları içerisine girdiği görüldü. Yapılan takip sonrasında araç Çardak Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde durduruldu. 

 

Bahse konu araç içerisinde yapılan aramada yaklaşık 167 gram eroin maddesi bulunarak el konuldu.

 

Uyuşturucu Madde Ticareti yaptıkları tespit edilen 3 şahıs çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.    

 

Ayrıca uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisi alınan ikamet ve ikamete girip çıkan şahıslar takibe alındı. İkametten çıkan üç şahsın ikametinin içerisinden uyuşturucu madde aldığı görüldü. 

 

Bunun üzerine ani baskınlarla şahıslar gözaltına alındı. Söz konusu ikamette yapılan aramada ve  şahısların üzerinden çıkan 7 fişek halinde yaklaşık 7 gram esrar maddesi ve 2 adet kırmızı reçeteye tabi Suboxone hap  bulunarak el konuldu.

 

Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığı tespit edilen 1 şüpheli şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı. 

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

DENİZLİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.