4 tonluk boru altında kalan işçi hayatını kaybetti

ASAYİŞ 07.02.2017 - 10:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

4 tonluk boru altında kalan işçi hayatını kaybetti

Denizli Sarayköy İlçesi ve Buharkent arasında bulunan önemli bir enerji gurubuna ait jeotermal enerji santralinde bu sabah meydana gelen kazada, ağır tonajlı borunun altında kalan bir işçi hayatını kaybetti.

Denizli Sarayköy İlçesi ve Buharkent arasında bulunan önemli bir enerji gurubuna ait jeotermal enerji  santralinde bu sabah meydana gelen kazada, ağır tonajlı borunun altında kalan bir işçi hayatını kaybetti.   DENİZLİ20HABER Edindiğimiz bilgiye göre, Sarayköy İlçesi Karataş Mevkisine yakın bölgede ve Buharkent Kızıldere'de yapımı devam eden, Denizli'nin ve Türkiye'nin önemli enerji grubuna ait jeotermal enerji santrali inşaat alanında bu sabah saat 08.00 sularında meydana gelen kazada taşeron firmaya ait 1 işçi hayatını kaybetti. Meydana gelen kazada Adana nüfusuna bağlı Ufuk Ç.isminde işçinin üzerinden ağır tonajlı 4 tonluk borunun geçmesi sonucu ağır şekilde yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, işçiye müdahale etti. Kalbinin durduğu tespit edilen işçiye, elektro şok cihazı ile olay yerinde müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan işçi hayatını kaybetti.   İnşaat alanında ağır tonajlı borunun üzerinden geçmesi sonucu hayatını kaybeden Ufuk Ç. isimli işçinin evli ve iki çocuk babası olduğu belirtildi.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli Sarayköy İlçesi ve Buharkent arasında bulunan önemli bir enerji gurubuna ait jeotermal enerji santralinde bu sabah meydana gelen kazada, ağır tonajlı borunun altında kalan bir işçi hayatını kaybetti.

Denizli Sarayköy İlçesi ve Buharkent arasında bulunan önemli bir enerji gurubuna ait jeotermal enerji  santralinde bu sabah meydana gelen kazada, ağır tonajlı borunun altında kalan bir işçi hayatını kaybetti.

 

DENİZLİ20HABER

Edindiğimiz bilgiye göre, Sarayköy İlçesi Karataş Mevkisine yakın bölgede ve Buharkent Kızıldere'de yapımı devam eden, Denizli'nin ve Türkiye'nin önemli enerji grubuna ait jeotermal enerji santrali inşaat alanında bu sabah saat 08.00 sularında meydana gelen kazada taşeron firmaya ait 1 işçi hayatını kaybetti. Meydana gelen kazada Adana nüfusuna bağlı Ufuk Ç.isminde işçinin üzerinden ağır tonajlı 4 tonluk borunun geçmesi sonucu ağır şekilde yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, işçiye müdahale etti. Kalbinin durduğu tespit edilen işçiye, elektro şok cihazı ile olay yerinde müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan işçi hayatını kaybetti.

 

İnşaat alanında ağır tonajlı borunun üzerinden geçmesi sonucu hayatını kaybeden Ufuk Ç. isimli işçinin evli ve iki çocuk babası olduğu belirtildi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.