“Çevrem Sensin” Denizli ile Devam Ediyor

YAŞAM 08.02.2017 - 11:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

“Çevrem Sensin” Denizli ile Devam Ediyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafında çevre temizliğinde bilinçli ve farkındalık oluşturmak için başlattığı 'Çevrem Sensin' etkinliği Denizli'de yapılıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, hava kirliliğinden, atık yönetimine, su kaynaklarının temizliğinden tasarrufuna kadar bilinç ve farkındalık oluşturmak için; “Çevrem Sensin” ismiyle düzenlediği etkinlikleri sürdürüyor.   Denizli Büyükşehir Belediyesi EGS Kongre ve Kültür Merkezi Vali Münir Raif Güney salonunda  09 Şubat 2017 Perşembe  günü düzenlenecek, ”Çevrem Sensin Bilinçlendirme Semineri''n de hava kirliliğinden atık yönetimine, su kaynaklarının temizliğinden tasarrufa temiz çevre için ipuçları katılımcılarla paylaşılacak. 20’ye yakın sivil toplum örgütünün bilgilendirme stantlarıyla yer alacağı etkinlikte çevre konulu sunumlar yapılacak ve  çocuklara yönelik bir tiyatro oyunu sahnelenecek.  
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafında çevre temizliğinde bilinçli ve farkındalık oluşturmak için başlattığı 'Çevrem Sensin' etkinliği Denizli'de yapılıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, hava kirliliğinden, atık yönetimine, su kaynaklarının temizliğinden tasarrufuna kadar bilinç ve farkındalık oluşturmak için; “Çevrem Sensin” ismiyle düzenlediği etkinlikleri sürdürüyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi EGS Kongre ve Kültür Merkezi Vali Münir Raif Güney salonunda  09 Şubat 2017 Perşembe  günü düzenlenecek, ”Çevrem Sensin Bilinçlendirme Semineri''n de hava kirliliğinden atık yönetimine, su kaynaklarının temizliğinden tasarrufa temiz çevre için ipuçları katılımcılarla paylaşılacak. 20’ye yakın sivil toplum örgütünün bilgilendirme stantlarıyla yer alacağı etkinlikte çevre konulu sunumlar yapılacak ve  çocuklara yönelik bir tiyatro oyunu sahnelenecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.