Çameli Stadında Kar Temizleme Çalışması

DENİZLİ 08.02.2017 - 13:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Stadında Kar Temizleme Çalışması

Çameli Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekipler Çameli Şehir Stadı'ndaki karları temizlemek için seferber oldu.

Çameli Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü  personelleri hafta sonu yapılacak olan maç için ilçe stadyumunu  hazırlıyor.   Zeminin bozulmaması için gayret sarf eden belediye çalışanları, stadın hafta sonuna hazır olması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  İŞ MAKİNASI SOKAMIYORUZ Kar temizleme çalışmalarının klasik olarak elle yapılmasının zorluğuna karşın başkada bir çareleri olmadığını belirten Çamelispor Kulubü Başkanı İsmail AKSOY  ise, “İş makinelerini sahaya sokamıyoruz. Çünkü zemin tabii çim. Zemini bozarsak bir daha sahayı düzeltemeyiz. Bu yüzden elle temizlemek zorundayız. AYTEN  BAŞKAN ARSLAN'A  TEŞEKKÜR ETTİ Bu arada sahanın temizlenmesi için harekete geçen Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN'a  Çamelispor As Başkanı Halim AYTEN'den teşekkür geldi.   Başkan ARSLAN'ın   her zor günlerinde yardım eli uzattığını vurgulayan AYTEN   “Cumartesi günü oynayacağımız Nikferspor maçı öncesinde de Başkanımız yine yardım elini bize uzattı.   Tüm belediye ekipmanlarını ve personelini sahanın temizlenmesi için seferber etti. Kendisine Kulübümüz adına bir kez daha teşekkür ediyorum. ÇAMELİ BELEDİYESİ SPORA ÖNEM VERİYOR Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Sosyal belediyecilik anlayışıyla, çocuklara,gençlere ve ilçemizin spor takımına  yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık vermeyi sürdürdüklerini ve bunlardan en önemlilerinden birisinin Gençlerimizi spora yöneltmek olduğunu vurgulayan Başkan ARSLAN  Belediye olarak Anadolu Lisemizin Bahçesine Spor Kompleksimizi yaptık bunun yanı sıra gençlerimize yönelik sportif kurslar düzenliyoruz.   Hafta Sonu Çamelispor Nikferspor maçı öncesi Çameli Stadını kar'dan temizledik Çamelispor'a Destek veren tüm taraftarlarımızı tribüne maçı seyretmeye çağıyoruz.
Çameli Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekipler Çameli Şehir Stadı'ndaki karları temizlemek için seferber oldu.

Çameli Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü  personelleri hafta sonu yapılacak olan maç için ilçe stadyumunu  hazırlıyor.

 

Zeminin bozulmaması için gayret sarf eden belediye çalışanları, stadın hafta sonuna hazır olması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 


İŞ MAKİNASI SOKAMIYORUZ


Kar temizleme çalışmalarının klasik olarak elle yapılmasının zorluğuna karşın başkada bir çareleri olmadığını belirten Çamelispor Kulubü Başkanı İsmail AKSOY  ise, “İş makinelerini sahaya sokamıyoruz. Çünkü zemin tabii çim. Zemini bozarsak bir daha sahayı düzeltemeyiz. Bu yüzden elle temizlemek zorundayız.


AYTEN  BAŞKAN ARSLAN'A  TEŞEKKÜR ETTİ


Bu arada sahanın temizlenmesi için harekete geçen Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN'a  Çamelispor As Başkanı Halim AYTEN'den teşekkür geldi.

 

Başkan ARSLAN'ın   her zor günlerinde yardım eli uzattığını vurgulayan AYTEN   “Cumartesi günü oynayacağımız Nikferspor maçı öncesinde de Başkanımız yine yardım elini bize uzattı.

 

Tüm belediye ekipmanlarını ve personelini sahanın temizlenmesi için seferber etti. Kendisine Kulübümüz adına bir kez daha teşekkür ediyorum.


ÇAMELİ BELEDİYESİ SPORA ÖNEM VERİYOR


Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Sosyal belediyecilik anlayışıyla, çocuklara,gençlere ve ilçemizin spor takımına  yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık vermeyi sürdürdüklerini ve bunlardan en önemlilerinden birisinin Gençlerimizi spora yöneltmek olduğunu vurgulayan Başkan ARSLAN  Belediye olarak Anadolu Lisemizin Bahçesine Spor Kompleksimizi yaptık bunun yanı sıra gençlerimize yönelik sportif kurslar düzenliyoruz.

 

Hafta Sonu Çamelispor Nikferspor maçı öncesi Çameli Stadını kar'dan temizledik Çamelispor'a Destek veren tüm taraftarlarımızı tribüne maçı seyretmeye çağıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.