Özsoy ailesinin acı günü!

YAŞAM 13.02.2017 - 09:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Özsoy ailesinin acı günü!

Denizli'nin öncü kuruluşlarından olan Evliyaoğlu Tekstil sahibi Mehmet Özsoy'un amcası vefat etti.

Denizli'de Evliyaoğlu Tekstil'in sahibi ve eski Denizlispor başkanlarından Mehmet Özsoy'un amcası Süleyman Özsoy vefat etti.   Denizli'de Evliyaoğulları olarak bilinen Özsoy ailesinin ve Mehmet Özsoy'un amcası 95 yaşındaki Süleyman Özsoy yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı hayata gözlerini kapattı.   Süleyman Özsoy'un cenazesi bugün Şirinköy Mahalle Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Halıköy Mezarlığı'na defnedileceği belirtildi.
Denizli'nin öncü kuruluşlarından olan Evliyaoğlu Tekstil sahibi Mehmet Özsoy'un amcası vefat etti.

Denizli'de Evliyaoğlu Tekstil'in sahibi ve eski Denizlispor başkanlarından Mehmet Özsoy'un amcası Süleyman Özsoy vefat etti.

 

Denizli'de Evliyaoğulları olarak bilinen Özsoy ailesinin ve Mehmet Özsoy'un amcası 95 yaşındaki Süleyman Özsoy yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı hayata gözlerini kapattı.

 

Süleyman Özsoy'un cenazesi bugün Şirinköy Mahalle Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Halıköy Mezarlığı'na defnedileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.