Honaz Kaymakamlığı'ndan Vatandaşlara Karbon Monoksit Detektörü

14.02.2017 - 15:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Honaz Kaymakamlığı'ndan Vatandaşlara Karbon Monoksit Detektörü

Denizli Kaymakamlığı tarafından vatandaşlara dağıtılan kömür yardımının ardından karbon monoksit detektörü de dağıtıldı.

Honaz Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, İlçemizde kömür yardımı yapmış olduğumuz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerinde kullanmış oldukları sobalardan sızabilecek zehirli gazı algılayan ve uyarı veren karbon monoksit detektörünün dağıtımı Honaz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca gerçekleştirildi.                   İhtiyaç sahibi 300 haneye Karbon monoksit detektörü dağıtıldı. Kaymakamımız Sayın Zafer ÖZ “Kış aylarında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ısınma ve barınma ihtiyaçlarını karşılarken bundan böyle dağıtılan detektörler vasıtasıyla vatandaşlarımızı güvenli ve huzurlu bir aile ortamında yaşamalarını hedeflemekteyiz.” dedi.   
Denizli Kaymakamlığı tarafından vatandaşlara dağıtılan kömür yardımının ardından karbon monoksit detektörü de dağıtıldı.

Honaz Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, İlçemizde kömür yardımı yapmış olduğumuz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerinde kullanmış oldukları sobalardan sızabilecek zehirli gazı algılayan ve uyarı veren karbon monoksit detektörünün dağıtımı Honaz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca gerçekleştirildi.

 

               

İhtiyaç sahibi 300 haneye Karbon monoksit detektörü dağıtıldı. Kaymakamımız Sayın Zafer ÖZ “Kış aylarında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ısınma ve barınma ihtiyaçlarını karşılarken bundan böyle dağıtılan detektörler vasıtasıyla vatandaşlarımızı güvenli ve huzurlu bir aile ortamında yaşamalarını hedeflemekteyiz.” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.