40 günlük torunlarına kavuştular!

DENİZLİ 15.02.2017 - 09:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

40 günlük torunlarına kavuştular!

Denizli'de 6 Şubat'tan itibaren madde bağımlısı olduklarını iddia ettikleri kızı-damadı ve 40 günlük torunlarından haber alamayan anneanne ve dede torunlarının hayatından endişe ettikleri için Müge Anlı'ya baş vurdu.

  10 yıl önce ayrılan anneanne Vildan Y. ve dede Cevdet A,  kaçarak evlenen kızları Kardelen ve damatları Ali Osman'ın uyuşturucu kullanma alışkanlıklarından dolayı yaklaşık 40 günlük olan bebeklerine bakamayacaklarını düşündükleri için Müge Anlı'ya çıkarak torunlarının bulunmasını istedi.   Kardelen’in Annesi Vildan Y. ve Babası Cevdet A. kızlarının kocasının yönlendirmesi ile telefonda erkeklerle cinsel içerikli konuşma yaptığını bundan para kazandığını iddia etti. Kızları Kardelen'in 3 aylık hamile olana kadar uyuşturucu kullandığını duyan baba Cevdet A.  damadı Ali Osman’ı dövdüğünü söyledi.     Vildan Y. kızı Kardelen’e "Bak kızım bebeği Sosyal hizmetlere veririm dedim. Damadım Ali Osman birkaç kez karısı Kardelen'in intihara kalkıştığını söylediğini haber verdi. Gittim kızımı kurtardım. Torunumu satmalarından ve sağlığından endişe ediyorum. Kızımı ve torunumun bulunmasını istiyorum "dedi.   Hüseyin U. (Ali Osman’ın Babası), "Ben kayıp başvurusunda bulundum. Ben oğlumu evlatlıktan reddettim. Beni bıktırdılar. Hastane de yatarlarken kaçtılar engel olmadım. Bana mesaj atarlar bizi rahat bırakın diyorlar. Ben torunumun hayatından endişe ediyorum" dedi.     TORUNLARINA KAVUŞTULAR 13 Şubat'ta Müge Anlı'nın programına çıkan anne ve baba bir gün sonra kızı-damadı ve torununa kavuştu. Kucağına aldığı torunu 40 günlük bebek Hüseyin A.yı öperek gözyaşlarına boğuldu. Her ne olursa olsun ne yapmış olurlarsa olsunlar biz çocuklarımıza sahip çıkmak tedavileri için gereken her şeyi yaparız dedi. Kardelen ve Ali Osman üzerimize çok gelindi bu yüzden sıkıntıya girdik ama biz çocuğumuz için her şeyi yapmaya hazırız dediler.   Telefona bağlanan Ali Osman'nın annesi Server U. Müge Anlı'nın eşiniz Hüseyin U'nun oğlunuzu evlatlıktan reddedeceğini söyledi. Hala aynı şekilde düşünüyor mu sorusunu yöneltince, asla öyle bir şeyin olacağının mümkün olmadığını, sinirle söylenmiş bir söz olduğunu belirtti.  Kardelen ve Ali Osman bundan sonra temiz şekilde yaşamak istedikleri söylediler. Program sonunda aile ve çocuklar anlaşarak stüdyodan ayrıldı.  
Denizli'de 6 Şubat'tan itibaren madde bağımlısı olduklarını iddia ettikleri kızı-damadı ve 40 günlük torunlarından haber alamayan anneanne ve dede torunlarının hayatından endişe ettikleri için Müge Anlı'ya baş vurdu.

 

10 yıl önce ayrılan anneanne Vildan Y. ve dede Cevdet A,  kaçarak evlenen kızları Kardelen ve damatları Ali Osman'ın uyuşturucu kullanma alışkanlıklarından dolayı yaklaşık 40 günlük olan bebeklerine bakamayacaklarını düşündükleri için Müge Anlı'ya çıkarak torunlarının bulunmasını istedi.

 

Kardelen’in Annesi Vildan Y. ve Babası Cevdet A. kızlarının kocasının yönlendirmesi ile telefonda erkeklerle cinsel içerikli konuşma yaptığını bundan para kazandığını iddia etti. Kızları Kardelen'in 3 aylık hamile olana kadar uyuşturucu kullandığını duyan baba Cevdet A.  damadı Ali Osman’ı dövdüğünü söyledi.

 

 

Vildan Y. kızı Kardelen’e "Bak kızım bebeği Sosyal hizmetlere veririm dedim. Damadım Ali Osman birkaç kez karısı Kardelen'in intihara kalkıştığını söylediğini haber verdi. Gittim kızımı kurtardım. Torunumu satmalarından ve sağlığından endişe ediyorum. Kızımı ve torunumun bulunmasını istiyorum "dedi.

 

Hüseyin U. (Ali Osman’ın Babası), "Ben kayıp başvurusunda bulundum. Ben oğlumu evlatlıktan reddettim. Beni bıktırdılar. Hastane de yatarlarken kaçtılar engel olmadım. Bana mesaj atarlar bizi rahat bırakın diyorlar. Ben torunumun hayatından endişe ediyorum" dedi.

 

 

TORUNLARINA KAVUŞTULAR

13 Şubat'ta Müge Anlı'nın programına çıkan anne ve baba bir gün sonra kızı-damadı ve torununa kavuştu. Kucağına aldığı torunu 40 günlük bebek Hüseyin A.yı öperek gözyaşlarına boğuldu. Her ne olursa olsun ne yapmış olurlarsa olsunlar biz çocuklarımıza sahip çıkmak tedavileri için gereken her şeyi yaparız dedi. Kardelen ve Ali Osman üzerimize çok gelindi bu yüzden sıkıntıya girdik ama biz çocuğumuz için her şeyi yapmaya hazırız dediler.

 

Telefona bağlanan Ali Osman'nın annesi Server U. Müge Anlı'nın eşiniz Hüseyin U'nun oğlunuzu evlatlıktan reddedeceğini söyledi. Hala aynı şekilde düşünüyor mu sorusunu yöneltince, asla öyle bir şeyin olacağının mümkün olmadığını, sinirle söylenmiş bir söz olduğunu belirtti.  Kardelen ve Ali Osman bundan sonra temiz şekilde yaşamak istedikleri söylediler. Program sonunda aile ve çocuklar anlaşarak stüdyodan ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.