Çameli'de artık kapalı halı sahasına kavuştu.

17.02.2017 - 09:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de artık kapalı halı sahasına kavuştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çameli Kalınkoz Mahallesi'ne çevredeki mahalle gençliğine hizmet verecek kapalı halı saha inşaatı tamamlandı.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN ve Çameli Meclis Üyesi Fethi Uğur İle birlikte yapımı tamamlanan sahayı gezerek yerinde inceleme yaptı Başkan ARSLAN; Kalınkoz Mahallemiz kış mevsiminde kış şartlarının ağır geçmesi nedeniyle gençlerimiz sportif faaliyetlerinden uzak kalıyordu.  Kalınkoz Mahallemizde çocuklar ve gençlerimizin rahat, güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri kapalı halı sahayı Denizli Büyükşehir Belediyesi Tarafından yapıldı birkaç eksiklikler var zamanla tamamlandıktan sonra hizmete girecek dedi.   Arslan “Kalınkoz Mahallemizde çocuklar ve gençlerimizin rahat, güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri bir halı sahayı Denizli Büyükşehir Belediyesi Tarafından yapıldı.Yapılan bu hizmet İçin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN’a teşekkür ederiz dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çameli Kalınkoz Mahallesi'ne çevredeki mahalle gençliğine hizmet verecek kapalı halı saha inşaatı tamamlandı.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN ve Çameli Meclis Üyesi Fethi Uğur İle birlikte yapımı tamamlanan sahayı gezerek yerinde inceleme yaptı Başkan ARSLAN; Kalınkoz Mahallemiz kış mevsiminde kış şartlarının ağır geçmesi nedeniyle gençlerimiz sportif faaliyetlerinden uzak kalıyordu.

 Kalınkoz Mahallemizde çocuklar ve gençlerimizin rahat, güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri kapalı halı sahayı Denizli Büyükşehir Belediyesi Tarafından yapıldı birkaç eksiklikler var zamanla tamamlandıktan sonra hizmete girecek dedi.

 

Arslan “Kalınkoz Mahallemizde çocuklar ve gençlerimizin rahat, güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri bir halı sahayı Denizli Büyükşehir Belediyesi Tarafından yapıldı.Yapılan bu hizmet İçin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN’a teşekkür ederiz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.