İnek su kanalına düştü!

DENİZLİ 18.02.2017 - 10:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İnek su kanalına düştü!

Su kanalına düşerek çamura saplanan inek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Denizli Sarayköy ilçesinde bir vatandaşa ait inek otlarken kaza sonucu su kanalına düşerek mahsur kaldı.   Edinilen bilgiye göre Sarayköy ilçesi Caber mahallesinde otlamaya çıkan inek kayarak su kanalına düştü.  Düştüğü su kanalının bataklık olması nedeniyle kurtarılamayan inek itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine sevk edilen Sarayköy itfaiye ekipleri uzun ve titiz çalışma sonucu ineğin saplandığı çamurdan sağlıklı bir şekilde çıkarıldı.   Saplandığı yerden çıkarılan inek veterinerin kontrolünden sonra sahibine teslim edildi.  
Su kanalına düşerek çamura saplanan inek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Denizli Sarayköy ilçesinde bir vatandaşa ait inek otlarken kaza sonucu su kanalına düşerek mahsur kaldı.

 

Edinilen bilgiye göre Sarayköy ilçesi Caber mahallesinde otlamaya çıkan inek kayarak su kanalına düştü.  Düştüğü su kanalının bataklık olması nedeniyle kurtarılamayan inek itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine sevk edilen Sarayköy itfaiye ekipleri uzun ve titiz çalışma sonucu ineğin saplandığı çamurdan sağlıklı bir şekilde çıkarıldı.

 

Saplandığı yerden çıkarılan inek veterinerin kontrolünden sonra sahibine teslim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.