DGC’ye ziyaretler devam ediyor

GÜNDEM 18.02.2017 - 14:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DGC’ye ziyaretler devam ediyor

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Yeni Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

  Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nin 4 Şubat'ta yapılan seçimle Yönetime gelen Osman Nuri Boyacı ve yönetimi'ne çeşitli kurumu,kuruluş ve STK'lardan hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.    ADM Elektrik Genel Müdürü Bülent Yüksel, Bahçeşehir Koleji Müdürü Canan Biltekin ve İletişim Sorumluları Turaç Top,Eylem Tümer Meral, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Berna Öztürk     Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, (SMMMOB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Bardan ve  ”Meslekte Birlik ve Dayanışma Grubu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör ve yönetim kurulu üyeleri DGC’yi ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.   DGC Başkan Osman Nuri Boyacı  da heyetlere ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.      
Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Yeni Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

 

Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nin 4 Şubat'ta yapılan seçimle Yönetime gelen Osman Nuri Boyacı ve yönetimi'ne çeşitli kurumu,kuruluş ve STK'lardan hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 

 

ADM Elektrik Genel Müdürü Bülent Yüksel, Bahçeşehir Koleji Müdürü Canan Biltekin ve İletişim Sorumluları Turaç Top,Eylem Tümer Meral, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Berna Öztürk

 

 

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, (SMMMOB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Bardan ve  ”Meslekte Birlik ve Dayanışma Grubu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör ve yönetim kurulu üyeleri DGC’yi ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

 

DGC Başkan Osman Nuri Boyacı  da heyetlere ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.