Meslek Edinme Kursları Tavas'ta Hız Kesmeden Devam Ediyor

EKONOMİ 20.02.2017 - 14:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Meslek Edinme Kursları Tavas'ta Hız Kesmeden Devam Ediyor

Tavas Belediyesi, Denizli İş kur İl Müdürlüğü ve Tavas Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle yapılan iş edinme kursları devam ediyor.

Giyim Aksesuarları Dikimi, Evde Çocuk Bakımı, Keçe Aksesuarları Yapımı ve Özürlü Bakımı olmak üzere dört branşta yapılan seçmelere katılanlar arasından her branşta 25 kişi olmak üzere toplam 100 kursiyer kursa katılmaya hak kazandı.   İstihdam oluşturmak ve ev ekonomisine katkı sağlamak amacıyla açılan kurslarda eğitim alan vatandaşların, bazılarının özel sektörde çalışmaya başlarken bazılarının da evlerinde üretim yaparak ev ekonomilerine katkıda bulunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, İŞKUR ile birlikte yürütülen proje kapsamında açılan kurslar aracılığıyla ev hanımlarına iş imkânı sağlanıyor.   Bu eğitim programlarıyla, kalifiyeli elemanlar yetiştirilerek sektörün aradığı elemanların da yetiştirilmesi amaçlanmaktadır. İlçemizdeki vatandaşlarımıza yönelik ekonomik, kültürel ve sosyal alanda katkı sağlayacak olan kurslarımız artarak devam edecektir. Bu kurslar, insanların bir araya gelerek neler yapabileceklerini görmeleri açısından çok önemli.   Günlük 20 lira cep harçlığı alacak olan kursiyerler, ileri ki hayatlarında hem meslek sahibi olma hem de ev ekonomilerine katkı sağlayacak olmalarının güzel olduğunu ve açılan kursların artarak devam etmesini istediklerini söyleyerek, kursların açılmasında emeği geçen başta Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol olmak üzere herkese teşekkür ettiler.    
Tavas Belediyesi, Denizli İş kur İl Müdürlüğü ve Tavas Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle yapılan iş edinme kursları devam ediyor.

Giyim Aksesuarları Dikimi, Evde Çocuk Bakımı, Keçe Aksesuarları Yapımı ve Özürlü Bakımı olmak üzere dört branşta yapılan seçmelere katılanlar arasından her branşta 25 kişi olmak üzere toplam 100 kursiyer kursa katılmaya hak kazandı.

 

İstihdam oluşturmak ve ev ekonomisine katkı sağlamak amacıyla açılan kurslarda eğitim alan vatandaşların, bazılarının özel sektörde çalışmaya başlarken bazılarının da evlerinde üretim yaparak ev ekonomilerine katkıda bulunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, İŞKUR ile birlikte yürütülen proje kapsamında açılan kurslar aracılığıyla ev hanımlarına iş imkânı sağlanıyor.

 

Bu eğitim programlarıyla, kalifiyeli elemanlar yetiştirilerek sektörün aradığı elemanların da yetiştirilmesi amaçlanmaktadır. İlçemizdeki vatandaşlarımıza yönelik ekonomik, kültürel ve sosyal alanda katkı sağlayacak olan kurslarımız artarak devam edecektir. Bu kurslar, insanların bir araya gelerek neler yapabileceklerini görmeleri açısından çok önemli.

 

Günlük 20 lira cep harçlığı alacak olan kursiyerler, ileri ki hayatlarında hem meslek sahibi olma hem de ev ekonomilerine katkı sağlayacak olmalarının güzel olduğunu ve açılan kursların artarak devam etmesini istediklerini söyleyerek, kursların açılmasında emeği geçen başta Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol olmak üzere herkese teşekkür ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.