Kedi çıktığı çatıda mahsur kaldı.

GÜNDEM 22.02.2017 - 09:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kedi çıktığı çatıda mahsur kaldı.

Denizli çal ilçesin de çatıda mahsur kalan kedinin imdadına itfaiye ekipleri yetişti.

Çal ilçesi Akkent mahallesinde ağaca tırmandıktan sonra bir evin çatısına inen kedi inecek yer bulamayınca çatıda mahsur kaldı.Ev sahibi ve çevredekiler durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Akken itfaiye şube ekipleri itfaiye aracını çatıya yanaştırarak kediye ulaşmaya çalıştı uzun süren çalışmalar sonucunda kediye ekmek vererek yakalayan itfaiye eri kediyi kurtardı. Çatıdan aşağı indirilen kedi bulunduğu çevreye bırakıldı.
Denizli çal ilçesin de çatıda mahsur kalan kedinin imdadına itfaiye ekipleri yetişti.

Çal ilçesi Akkent mahallesinde ağaca tırmandıktan sonra bir evin çatısına inen kedi inecek yer bulamayınca çatıda mahsur kaldı.Ev sahibi ve çevredekiler durumu itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen Akken itfaiye şube ekipleri itfaiye aracını çatıya yanaştırarak kediye ulaşmaya çalıştı uzun süren çalışmalar sonucunda kediye ekmek vererek yakalayan itfaiye eri kediyi kurtardı.

Çatıdan aşağı indirilen kedi bulunduğu çevreye bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.