Çifçilere Elma ,Ceviz,Kiraz ve Erik fidanı dağıtımı yapıldı

GÜNDEM 22.02.2017 - 12:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çifçilere Elma ,Ceviz,Kiraz ve Erik fidanı dağıtımı yapıldı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN , tarımsal kalkınmaya destek çalışmaları kapsamında çiftçilere Elma ,Ceviz,Kiraz ve Erik fidanı dağıtımı yapıldığını bildirdi.

Çameli Belediyesi,Çameli Ziraat Odası ile ortaklaşa yapılan protokol ile Çameli'li çiftçilere 2.500 adet ceviz,elma ,Kiraz ve Erik fidanı dağıtımı yapıldı. ÇAMELİ CEVİZİNİ TÜM TÜRKİYE TANIYACAKTIR  Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Belediye Başkanlığına geldiğimiz günden bu yana doğaya ve yeşile çok önem veriyoruz.  Ağaç sevgisini, orman sevgisini tüm vatandaşlarımıza aşılamak ve bu konuda öncü olmayı kendimize bir borç biliyoruz. Çameli Belediyesi olarak İlçe Genelinde halkın geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğuna dikkat çeken ARSLAN , "Tarım ve Meyve konusunda Belediye olarak Çiftçilerimize gereken desteği sağlamaktayız Belediyemiz tarafından Tarımsal kalkınmaya büyük önem verirken ceviz yetiştiriciliği destekliyoruz.  Önümüzdeki 5 yıl sonrasında Ceviz Rekoltemizi 1000 tona çıkarmaktır.Fidan Destegimizde Çameli Belediyesi olarak çiftçilerimize 3 tl destek vererek Çameli Ziraat Odası ile birlikte çiftçilerimize 2.500 adet fidan dağıtımını gerçekleştirdik.
Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN , tarımsal kalkınmaya destek çalışmaları kapsamında çiftçilere Elma ,Ceviz,Kiraz ve Erik fidanı dağıtımı yapıldığını bildirdi.

Çameli Belediyesi,Çameli Ziraat Odası ile ortaklaşa yapılan protokol ile Çameli'li çiftçilere 2.500 adet ceviz,elma ,Kiraz ve Erik fidanı dağıtımı yapıldı.

ÇAMELİ CEVİZİNİ TÜM TÜRKİYE TANIYACAKTIR 


Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Belediye Başkanlığına geldiğimiz günden bu yana doğaya ve yeşile çok önem veriyoruz.

 Ağaç sevgisini, orman sevgisini tüm vatandaşlarımıza aşılamak ve bu konuda öncü olmayı kendimize bir borç biliyoruz. Çameli Belediyesi olarak İlçe Genelinde halkın geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğuna dikkat çeken ARSLAN , "Tarım ve Meyve konusunda Belediye olarak Çiftçilerimize gereken desteği sağlamaktayız Belediyemiz tarafından Tarımsal kalkınmaya büyük önem verirken ceviz yetiştiriciliği destekliyoruz.

 Önümüzdeki 5 yıl sonrasında Ceviz Rekoltemizi 1000 tona çıkarmaktır.Fidan Destegimizde Çameli Belediyesi olarak çiftçilerimize 3 tl destek vererek Çameli Ziraat Odası ile birlikte çiftçilerimize 2.500 adet fidan dağıtımını gerçekleştirdik.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.