Pamukkale ilçesinde 2 katlı bir ev alevler içerisinde kaldı

GÜNDEM 01.03.2017 - 13:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Pamukkale ilçesinde 2 katlı bir ev alevler içerisinde kaldı

Denizli Pamukkale İlçesi Dokuzkavaklar Mahallesi Şehit Yunus Keskin Caddesi üzerindeki 2 katlı bir binada çıkan yangın korku dolu anlar yaşatmasına sebep oldu.

Denizli Pamukkale İlçesi  Dokuzkavaklar Mahallesi  Şehit Yunus Keskin Caddesi üzerindeki 2 katlı bir binada çıkan yangın korku dolu anlar yaşatmasına sebep oldu. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Doğan’a  ait olan ev , ev de kiracı olarak Köksal ve Özlem Kılınç çifti yaşıyordu. Sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı evi tamamen bir anda duman kapladı. Dumanlar kısa süre de yerini  alevlere bıraktı. Alevler çatıya kadar hızlı bir şekilde ulaşınca hemen itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti ve alevleri kontrol altına almayı başardıktan sonra soğutma işlemi uyguladı. Bu esna da evde olan ve yangın sonrası kendini dışarıya atan ve yanan evlerini gözyaşları ile çaresizlikle izleyen Özlem Kılınç daha fazla dayanamadı ve sinir krizi geçirdi. Yardımına hemen sağlık ekipleri geldi. Özlem Kılınç hemen ambulansla alınarak hastaneye kaldırıldı. Köksal Kılınç ise tekstil işçisi olduğu için çalıştığı öğrenildi. Meydana gelen üzücü yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi ve ağır maddi hasar oluştu. Yaşanan bu olay Kılınç ailesinin komşularını da büyük hüzne boğdu.     
Denizli Pamukkale İlçesi Dokuzkavaklar Mahallesi Şehit Yunus Keskin Caddesi üzerindeki 2 katlı bir binada çıkan yangın korku dolu anlar yaşatmasına sebep oldu.

Denizli Pamukkale İlçesi  Dokuzkavaklar Mahallesi  Şehit Yunus Keskin Caddesi üzerindeki 2 katlı bir binada çıkan yangın korku dolu anlar yaşatmasına sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre, Mustafa Doğan’a  ait olan ev , ev de kiracı olarak Köksal ve Özlem Kılınç çifti yaşıyordu.

Sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı evi tamamen bir anda duman kapladı.

Dumanlar kısa süre de yerini  alevlere bıraktı. Alevler çatıya kadar hızlı bir şekilde ulaşınca hemen itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti ve alevleri kontrol altına almayı başardıktan sonra soğutma işlemi uyguladı. Bu esna da evde olan ve yangın sonrası kendini dışarıya atan ve yanan evlerini gözyaşları ile çaresizlikle izleyen Özlem Kılınç daha fazla dayanamadı ve sinir krizi geçirdi. Yardımına hemen sağlık ekipleri geldi. Özlem Kılınç hemen ambulansla alınarak hastaneye kaldırıldı.

Köksal Kılınç ise tekstil işçisi olduğu için çalıştığı öğrenildi. Meydana gelen üzücü yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi ve ağır maddi hasar oluştu. Yaşanan bu olay Kılınç ailesinin komşularını da büyük hüzne boğdu. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.