Denizli’de Kar Yağışı Başladı

GÜNDEM 02.03.2017 - 11:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de Kar Yağışı Başladı

Denizli kent merkezinde hava sıcaklığı 6 ile 11 derece arası değişirken sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış, ilçe ve yüksek kesimlerde yer yer kar yağışına dönüştü.   Başta Çameli İlçesi olmakla birlikte hava sıcaklığı 2 dereceyi gösterirken, bazı ilçe ve kent merkezinin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı. Çameli, Çal, Tavas, Serinhisar, Bağbaşı Yaylası, Cankurtaran'a an itibari ile kar yağışının başladığı görüldü. Mart ayının geçmeden kışın bitmediği düşüncesi bu seferde yanıltmadı. Mart ayı gerçek yüzünü göstererek yağmur ve kar yağışının etkisini gösterdi. Yağan yağmur ve kar nedeni ile zaman zaman sürücüler hafif şekilde etkilenirken yetkililer sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.      

Denizli kent merkezinde hava sıcaklığı 6 ile 11 derece arası değişirken sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış, ilçe ve yüksek kesimlerde yer yer kar yağışına dönüştü.

 

Başta Çameli İlçesi olmakla birlikte hava sıcaklığı 2 dereceyi gösterirken, bazı ilçe ve kent merkezinin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı. Çameli, Çal, Tavas, Serinhisar, Bağbaşı Yaylası, Cankurtaran'a an itibari ile kar yağışının başladığı görüldü. Mart ayının geçmeden kışın bitmediği düşüncesi bu seferde yanıltmadı. Mart ayı gerçek yüzünü göstererek yağmur ve kar yağışının etkisini gösterdi. Yağan yağmur ve kar nedeni ile zaman zaman sürücüler hafif şekilde etkilenirken yetkililer sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.