Denizli Pamukkale İlçesi Fevzi Çakmak Bulvar'ında ki kazada mucize

ASAYİŞ 05.03.2017 - 00:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Pamukkale İlçesi Fevzi Çakmak Bulvar'ında ki kazada mucize

Denizli pamukkale ilçesinde akşam meydana gelen kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç yaşam mücadelesi veriyor.                          Akşam 22:00 sularında Fevzi Çakmak Bulvarı'nda Meydana gelen kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Murat Mutlubaş ilk gelen bilgilerde hayatını kaybettiği belirtildi.   Son aldığımız bilgiye göre genç hayata yeniden döndürüldü ve şuan acil serviste cihaza bağlı şekilde tedavisi sürüyor.  Daha sonra  Beyin Cerrahi Yoğun bakım ünitesine alınacağı bilgisine ulaştık.  Durumunun ağır olduğu hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.     Kazada ağır yaralı Murat Mutlubaş'a denizli20haber.com olarak Allah'tan acil şifalar diliyoruz.

Denizli pamukkale ilçesinde akşam meydana gelen kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç yaşam mücadelesi veriyor.        

 

              

Akşam 22:00 sularında Fevzi Çakmak Bulvarı'nda Meydana gelen kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Murat Mutlubaş ilk gelen bilgilerde hayatını kaybettiği belirtildi.

 

Son aldığımız bilgiye göre genç hayata yeniden döndürüldü ve şuan acil serviste cihaza bağlı şekilde tedavisi sürüyor.  Daha sonra  Beyin Cerrahi Yoğun bakım ünitesine alınacağı bilgisine ulaştık.  Durumunun ağır olduğu hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

 

 

Kazada ağır yaralı Murat Mutlubaş'a denizli20haber.com olarak Allah'tan acil şifalar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.