Bahar Havasının Yaşandığı Denizli , Sokakları Ve Parkları Doldurdu

GÜNDEM 05.03.2017 - 16:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bahar Havasının Yaşandığı Denizli , Sokakları Ve Parkları Doldurdu

Bu gün hava sıcaklığının 19 - 20 derece kadar çıkması ile sokaklar doldu taştı.

Geçtiğimiz haftalar da havanın soğuk ve kapalı olması sebebi ile bugün de güneş yüzünü göstermesiyle, havanın sıcaklığına özlem duyan Denizli halkı bugün ise Çamlık Parkı,Bağbaşı Yaylası, Adalet Parkı,15 Temmuz Şehitler Meydanı ve İncilipınar Parkı doldu taştı.     Bağbaşı yaylasında ise durum hiçte farklı değildi,havanın sıcaklığı ile birlikte aileler ve çocuklar genelde piknik yapmayı tercih etsede , çocuklar Teleferiğe binip Denizli'nin manzarasının tadını çıkardılar.     Adalet Parkın'da ise Karadeniz Etkinlikleri sebebiyle aileler ise çocuklarıyla birlikte hem eğlendi,hem de havanın tadını çıkardılar.   15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarında ise kaldırımdalarda adeta insan trafiği mevcuttu,Denizlispor-Samsunspor maçı sebebi ile de taraftarlar maçın ardından stres atmak için kafelere gitselerde ,şehir merkezi kalabalıktı.   Fotoğraflarla Denizli Devamı Aşağıdadır.
Bu gün hava sıcaklığının 19 - 20 derece kadar çıkması ile sokaklar doldu taştı.

Geçtiğimiz haftalar da havanın soğuk ve kapalı olması sebebi ile bugün de güneş yüzünü göstermesiyle, havanın sıcaklığına özlem duyan Denizli halkı bugün ise Çamlık Parkı,Bağbaşı Yaylası, Adalet Parkı,15 Temmuz Şehitler Meydanı ve İncilipınar Parkı doldu taştı.

 

 

Bağbaşı yaylasında ise durum hiçte farklı değildi,havanın sıcaklığı ile birlikte aileler ve çocuklar genelde piknik yapmayı tercih etsede , çocuklar Teleferiğe binip Denizli'nin manzarasının tadını çıkardılar.

 

 

Adalet Parkın'da ise Karadeniz Etkinlikleri sebebiyle aileler ise çocuklarıyla birlikte hem eğlendi,hem de havanın tadını çıkardılar.

 

15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarında ise kaldırımdalarda adeta insan trafiği mevcuttu,Denizlispor-Samsunspor maçı sebebi ile de taraftarlar maçın ardından stres atmak için kafelere gitselerde ,şehir merkezi kalabalıktı.

 

Fotoğraflarla Denizli Devamı Aşağıdadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.