Güreşin Kalbi Denizli’de Attı

SPOR 06.03.2017 - 12:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Güreşin Kalbi Denizli’de Attı

03-05 Mart 2017 tarihlerinde yapılan Gençler Güreş Grup Müsabakalarında 315 sporcu Denizli’de mindere çıktı.

Ata Sporumuz güreşte illerinde yaptıkları müsabakalarda dereceye giren en iyi sporcular Denizli’deki grup müsabakalarında buluştu. Gençlik Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği Okul Sporları Gençler Grup Müsabakaları 03-05 Mart tarihlerinde Hasan Güngör Spor Salonu’nda yapıldı. Müsabakalar açılış seremonisinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından salona kurulan iki minderde yapıldı.     MİNDERDE ÜÇ GÜN BOYUNCA TAKTİK SAVAŞI   Serbest ve grekoromen stilde yapılan müsabakalarda genç pehlivanlar kürsüye çıkabilmek için antrenörlerin taktiklerini en iyi şekilde uygulamaya çalıştı. Üç gün boyunca süren ve çekişmeli maçların olduğu yarışmaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da salona gelip yerinde izledi.   Turnuvada özellikle final maçlarında güreşçilerin minderdeki mücadelesi son saniyelerine kadar heyecanı beraberinde getirdi. Yarışma sonunda dereceye giren sporculara ödülleri verildi. 
03-05 Mart 2017 tarihlerinde yapılan Gençler Güreş Grup Müsabakalarında 315 sporcu Denizli’de mindere çıktı.

Ata Sporumuz güreşte illerinde yaptıkları müsabakalarda dereceye giren en iyi sporcular Denizli’deki grup müsabakalarında buluştu. Gençlik Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği Okul Sporları Gençler Grup Müsabakaları 03-05 Mart tarihlerinde Hasan Güngör Spor Salonu’nda yapıldı. Müsabakalar açılış seremonisinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından salona kurulan iki minderde yapıldı.

 

 

MİNDERDE ÜÇ GÜN BOYUNCA TAKTİK SAVAŞI

 

Serbest ve grekoromen stilde yapılan müsabakalarda genç pehlivanlar kürsüye çıkabilmek için antrenörlerin taktiklerini en iyi şekilde uygulamaya çalıştı. Üç gün boyunca süren ve çekişmeli maçların olduğu yarışmaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da salona gelip yerinde izledi.

 

Turnuvada özellikle final maçlarında güreşçilerin minderdeki mücadelesi son saniyelerine kadar heyecanı beraberinde getirdi. Yarışma sonunda dereceye giren sporculara ödülleri verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.