Tavas Belediye Başkanı kahvaltıda buluştu

GÜNDEM 06.03.2017 - 17:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tavas Belediye Başkanı kahvaltıda buluştu

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Tavas Belediyesi'nde görevli olan tüm personelle sabah kahvaltısında buluştu.

Bozdağ Restaurant'ta gerçekleşen kahvaltıda, Başkan Akyol personelle hasbihal edip, talep ve isteklerini dinledi. Kahvaltıya Başkan Akyol'un yanı sıra Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, birim müdürleri ve tüm personel katıldı.     Renkli görüntülerle gerçekleşen kahvaltı, personel arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirip, kaynaşmaya vesile oldu.     Kahvaltıda konuşan Başkan Akyol, "Güzel ve önemli hizmetlere imza atan siz değerli personelime sabahın ilk ışıklarıyla burada olmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sizler fedakârca gece gündüz demeden çalışıp hizmet ürettiniz. Allah hepinizden razı olsun. Sizler her gün kendinizi yenileyeceksiniz. Hedefleriniz olmalı. Herkes kendi alanının en iyisi olmak için çok çalışacak. Biz çok güzel ve özel bir aileyiz. Böyle bir ailenin ferdi olmak inanın bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah hep birlikte Tavas'ımızı çok daha ileri noktalara taşıyacağız. Hizmet kalitemizi ve insanlarla olan ilişkilerimizi daima arttıracağız. Bunun için Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin. Ben tekrar hepinize teşekkür ediyor, ailenize ve sizlere sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömürler diliyorum" dedi.     Tavas Belediyesi personeli de Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'a düzenlemiş olduğu kahvaltıdan dolayı teşekkür ettiler.Son olarak tüm personel Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Tavas Belediyesi'nde görevli olan tüm personelle sabah kahvaltısında buluştu.

Bozdağ Restaurant'ta gerçekleşen kahvaltıda, Başkan Akyol personelle hasbihal edip, talep ve isteklerini dinledi. Kahvaltıya Başkan Akyol'un yanı sıra Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, birim müdürleri ve tüm personel katıldı.

 

 

Renkli görüntülerle gerçekleşen kahvaltı, personel arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirip, kaynaşmaya vesile oldu.

 

 

Kahvaltıda konuşan Başkan Akyol, "Güzel ve önemli hizmetlere imza atan siz değerli personelime sabahın ilk ışıklarıyla burada olmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sizler fedakârca gece gündüz demeden çalışıp hizmet ürettiniz. Allah hepinizden razı olsun. Sizler her gün kendinizi yenileyeceksiniz. Hedefleriniz olmalı. Herkes kendi alanının en iyisi olmak için çok çalışacak. Biz çok güzel ve özel bir aileyiz. Böyle bir ailenin ferdi olmak inanın bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah hep birlikte Tavas'ımızı çok daha ileri noktalara taşıyacağız. Hizmet kalitemizi ve insanlarla olan ilişkilerimizi daima arttıracağız. Bunun için Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin. Ben tekrar hepinize teşekkür ediyor, ailenize ve sizlere sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömürler diliyorum" dedi.

 

 

Tavas Belediyesi personeli de Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'a düzenlemiş olduğu kahvaltıdan dolayı teşekkür ettiler.Son olarak tüm personel Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.