Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'dan örnek personele ödül

GÜNDEM 07.03.2017 - 10:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'dan örnek personele ödül

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Belediye bünyesindeki değişik birimlerde görev yapan ve çalışmalarıyla örnek olan personelleri ödüllendirdi.

  Çalışma sahaları içerisinde sorumluluk bilinci ve gayretleriyle diğer personele örnek olan çalışanlarımıza hediye vermekten onur duyduğunu belirten Başkan Akyol, "Üstün çalışma gayretlerinizden ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Çalışmalarınızdaki performansınız diğer çalışanlara örnek teşkil etmektedir. Her gün binlerce vatandaşımızın canla başla hizmetine koşuyoruz. Hiç kimsenin yaptığı iş bir diğerinden zor veya kolay değil. Her işin kendine göre yükümlülük ve sorumlulukları var. Kısa zamanda beraberce çok işler başardık ve büyük projelere imza attık. Emeğinizle, alın terinizle bu ilçeyi her gün siz yeniden düzenliyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Biz sizlerle beraber büyük bir aileyiz. Ve sizinle gurur duyuyoruz. Hakkınızı helal edin" dedi.   Başkanlık makamında gerçekleşen hediye takdim töreninde işçilerin heyecanlı olduğu gözden kaçmadı. Personellerine ödüllerini takdim eden Başkan Akyol, personelle tek tek ilgilendi.
Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Belediye bünyesindeki değişik birimlerde görev yapan ve çalışmalarıyla örnek olan personelleri ödüllendirdi.

 

Çalışma sahaları içerisinde sorumluluk bilinci ve gayretleriyle diğer personele örnek olan çalışanlarımıza hediye vermekten onur duyduğunu belirten Başkan Akyol, "Üstün çalışma gayretlerinizden ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Çalışmalarınızdaki performansınız diğer çalışanlara örnek teşkil etmektedir. Her gün binlerce vatandaşımızın canla başla hizmetine koşuyoruz. Hiç kimsenin yaptığı iş bir diğerinden zor veya kolay değil. Her işin kendine göre yükümlülük ve sorumlulukları var. Kısa zamanda beraberce çok işler başardık ve büyük projelere imza attık. Emeğinizle, alın terinizle bu ilçeyi her gün siz yeniden düzenliyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Biz sizlerle beraber büyük bir aileyiz. Ve sizinle gurur duyuyoruz. Hakkınızı helal edin" dedi.

 

Başkanlık makamında gerçekleşen hediye takdim töreninde işçilerin heyecanlı olduğu gözden kaçmadı. Personellerine ödüllerini takdim eden Başkan Akyol, personelle tek tek ilgilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.