Denizli Çameli İlçesi’nde 31 Mahalle ile Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı

08.03.2017 - 13:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Çameli İlçesi’nde 31 Mahalle ile Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Çameli İlçe Kaymakamı Onur Özaydın Başkanlığın da, Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve 31 mahalle muhtarının katılımı ile Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı toplantı salonunda "ilçe asayiş ve güvenlik" toplantısı yapıldı.     Toplantıda Kaymakam Onur Özaydın , "ülkemizin hassas bir süreçten geçtiğini ve bu süreçte yaşanabilecek olumsuzluklarla alakalı hep beraber mücadele edip üstesinden gelmemiz gerektiğini" ifade etti. Ayrıca karşılaşılacak sorunlar için gerekli birimler ve kolluk kuvvetleriyle irtibat halinde olmanın önemini belirtti.         Toplantıda söz alan mahalle muhtarları da mahallelerindeki yaşanan sorunlar ve eksikliklerle alakalı bilgiler verip taleplerini dile getirdiler. Yaşanan sorunlarla ve aksaklıklarla alakalı çözümler için gerekli kurumlarla irtibat halinde olunması kararlaştırılarak toplantı sona erdirildi.  

Çameli İlçe Kaymakamı Onur Özaydın Başkanlığın da, Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve 31 mahalle muhtarının katılımı ile Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı toplantı salonunda "ilçe asayiş ve güvenlik" toplantısı yapıldı.

 

 

Toplantıda Kaymakam Onur Özaydın , "ülkemizin hassas bir süreçten geçtiğini ve bu süreçte yaşanabilecek olumsuzluklarla alakalı hep beraber mücadele edip üstesinden gelmemiz gerektiğini" ifade etti. Ayrıca karşılaşılacak sorunlar için gerekli birimler ve kolluk kuvvetleriyle irtibat halinde olmanın önemini belirtti.

 

 

 

 

Toplantıda söz alan mahalle muhtarları da mahallelerindeki yaşanan sorunlar ve eksikliklerle alakalı bilgiler verip taleplerini dile getirdiler. Yaşanan sorunlarla ve aksaklıklarla alakalı çözümler için gerekli kurumlarla irtibat halinde olunması kararlaştırılarak toplantı sona erdirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.